Zynpbrk Karemela ben daha önce gittğim zamanlar da ikili tarama ve detaylı için gelenler oluyordu mhrsden randuvulu olanlara bakıyorlardı Randevusu olmayanları geri çeviriyorlardı randevu alıp gelmeleri için Bende de sorun görmediler ikili ve detaylı için gidiyorum tekrar bir sorun olursa erkenden farkedelim demişti dokturum
Karemela Zynpbrk aynen bencede sonuçta gitmeden bir sorun olup olmadığını bilemeyiz ki teşekkür ederim randevumu iptal etmiyim öyleyse giderim 😌
Elifkzlcn Evinru Evet o zaman daha sonra bak canım hayır tek kişi alıyor içeri hoş ben eşimle gitmedim ama gidenleride tek alıyordu devlet hastanesi olduğu için hoş benim gitttigim özel bile tek alıyor artık
KyrNeriman Kizlar sonuc olarak simdi ben cam sakurdan randevu aldim orda yapiliyor dimi ayrintili ultrason.?yaptiranlar yazarsa cok srvinirim anadolu yakasindan gidecegim oraya bosa gitmis olmiyim perinatoloji riskli gebelerden aldim randevu
Esrakryka Karemela bende oraya randevu aldım saat 16:00 uygulamadan aldım hergün bakmalısın canım cok zor oluyor alması şans işi
Karemela Esrakryka ben 17 Ocak pazartesiye aldım bu sabah teşekkür ederim😊 sadece riskli gebelik yazdığı için merak ettim bakarlarmi diye.
Esrakryka Elifkzlcn bende o doktora aldım da direk sonucu söylüyor mu yoksa randevu alıp doktora mı gösteriyoruz
Esrakryka Elifkzlcn evet detaylı ultrason canım benimde her ihtimale karşı bi kaç gün sonrasından gebelik için randevu aldım gerek kalmazsa iptal ederim diye
Esrakryka Karemela Allah işimizi rast getirsin güzel haberler alırız sağlıklı bi şekilde rabbim doğurmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Karemela Esrakryka devamlı çam sakurayami gidiyorsun ? Ben ilk defa gidicem acaba doğuma uzmanlarını giriyor asistanlar mi doğumum sezaryen olucagi için merak ettim .
Zeynepp97 Karemela Asistanlar da giriyor doktorlar da girebiliyor ama genelde asistanlar oluyor riskli doğumlarda uzman doktorlarda orda oluyor
Papatyaytt Karemela doğumu ordanmi dusunuyorusn canm Ben orda düşünüyorum hep iyi şeyler duydum orayla ilgili