Karemela Esrakryka Bakırköy de bana yakın iki kez gttim ama çok karsrisizm hastene çok eski acaba doğum yapan varmı orda doktorlari nasıl çünkü muayeneyi asistanlar yapıyor
Esrakryka Karemela Devlet hastanesinde doğum yapsam çam sakurada yaparım ablamın eltisş yaptı gayet iyidi
Papatyaytt Esrakryka Esrakryka benm kuzenimde memnundu o hastaneden bende orda yapmayı düşünüyorum hem bana çok yakın hemde otel gibi tertemiz hastane
Papatyaytt Karemela öncelikle kadın doğumdan randevu al ve tica et sana yeşil alan açsınlar perinatolojiden o şekilde gidebilirsin ben o şekilde gittim Riskli gebeliğim yoktuuu şart değil önemli olan yeşil alan açılması
Papatyaytt Karemela doğumu ordanmi dusunuyorusn canm Ben orda düşünüyorum hep iyi şeyler duydum orayla ilgili
Karemela Papatyaytt şuan devlet hastaneleri içinde en yeni temiz olan hastahane orası gözüküyor 20 haftaligim bende ilk defa pazartesi gidicem detaylı için çok kararsızım 3 sezaryen olucam için doguma kimin gireceği belli olmuyormuş .
Minisimb Karemela merhaba siz çam sakurada detayliya gittiniz mi ? Bende onun için randevu almak istiyorum ama sadece riskli gebelere bakılıyor yazıyor