Biz ilk bebekti diye çok araştırdık. Belki de 20-30 tane isim beğendim eşime de söyledim. En son karar verip Esila koyduk 🥰

Naliz Ben daha yolun başındayım ama kızım olursa Sahra ismini düşünüyorum.

Rüveyda,Rümeysa,Hafsa,Hüma,Zümra ,Zülal ,Zehra ,Leyla
Sevdiklerim bunlar.18 haftaligiz bizde ama eşim Züleyha koyamakta kararlı 🙄

Elisa elmina elif erva eliz erel ennur eda eylül
Asude amine asya aygül asel almira
Defne deniz
Gökçe gaye gülsena
Minel mina mevanur masal
Nida neva nisa nesrin nehir
Yazel yüsra yeliz
Zeynep

3 kizım var
Ecrin
İsra
Berçem
Ama kız ismi mihra ismini cok beyeniyorum cok hoş isim şuan 35 haftalim hamileyim oglum olcak insallah saglikla gelsin ama kiz isimler bunlar güzel

Balcaa ben baktım caizdir yazıyor. Anlamıda güzel kulağada çok hoş geliyor 🥰 Ben kızım olursa Azra mihra düşünüyoruz bakalım 12.haftamız inşallah haftaya cinsiyetini öğrenebilcem

Naliz
    Esila
    Esma
    Ecrin
    Sare
    Zeynep
    Elif
    Gülsüm
    Nare
    Aysima
    Niran
    Ecmel
    Simay
    Nida
    Ikra
    Hafsa
    Hüma
    Seher
    Sena
    Mira su
    Benim aklıma gelen bunlar canım begendigin olurmu bilmem 🌸😊

Naliz ilk kızımın adı Sare ikinci kızıma Miray koyucaz nasipse 🤲🏻

Kubrakatmerozkan FIFA :) iyiyimis bende kızıma duru ismini koymayı çok istedim at adı gibi dediler doru derlermiş bence dinleme içine siniyorsa ve etrafınizda iki isim konulunca ikiside kullanılıyorsa koy ama yok ikinci isim olsa da olur olmasa da olur modundaysa insanlar o zaman başka:)

Brn2017 ben öğretmenim ama nisa ismindeki kizlar hep bir değişik oluyorlar 😞haber vermek istedim 8yildir karşılaştığım kisilerce aldığım bir karar nisa ve nur isimleri yada takma olarak nur kullanmak

Naliz kız olsaydı Erva düşünüyordm peygamber efendimizin tavsiye ettiği isimler arasında geçiyor