Ay_Sa Naliz 17 haftalık hamileyim kızım olucak Eşim Çoçuğun ismini Efnan koyucakmış Anlamı "Cennetdeki güzel gözlü kız "demek
deryadmlpnr Narmin_ aynı durumu bende yaşadım doktora gittim bebek kendine yer açıyomuş baskı uygulandığı için kanama olmuş
Hanifedurmus Balcaa Narmin_ aynısını bende yaşadım eşimle kan uyuşmazlığı vardı hemen hastaneye gittim müdahale ettiler şükür bişi olmadı.
EsilaMiracAyazEren_Moms Biz ilk bebekti diye çok araştırdık. Belki de 20-30 tane isim beğendim eşime de söyledim. En son karar verip Esila koyduk 🥰
Bendiyebiri Yavrumu-beklerken123 ben çok beğeniyorum ama eşim beğenmiyor ikna edebilirsem inci koycam ❤️
uraseliz iremugurluoglu Benimde ikizlerim olucak kızımın adını Eliz karar verdim anlamida çok güzel ♥️♥️ Eliz ismi, bazı metinlerde “emir veren prenses” anlamında kullanılmaktadır. İsmin anlamı, güzel, zarif ve güçlü kadınları çağrıştırır. Bu isim ile emir verme yetkisine sahip olan, hükümdarlık sahibi kadınlar da kastedilmektedir
Efe12ebrar45 Kubrakatmerozkan Zeynep sena yada Zeynep sare isimleri de fikir olur belki sana bunlarda yakışıyor
Hilaki54 Rüveyda,Rümeysa,Hafsa,Hüma,Zümra ,Zülal ,Zehra ,Leyla Sevdiklerim bunlar.18 haftaligiz bizde ama eşim Züleyha koyamakta kararlı 🙄
Erenediz Elisa elmina elif erva eliz erel ennur eda eylül Asude amine asya aygül asel almira Defne deniz Gökçe gaye gülsena Minel mina mevanur masal Nida neva nisa nesrin nehir Yazel yüsra yeliz Zeynep
Ceylan01-13 3 kizım var Ecrin İsra Berçem Ama kız ismi mihra ismini cok beyeniyorum cok hoş isim şuan 35 haftalim hamileyim oglum olcak insallah saglikla gelsin ama kiz isimler bunlar güzel