icegul Sevallaves ilk gebelikte 6. Ayda bitmişti bulantılar. Hep ilaç kullanmıştım. Şuan 11. Hafta devam ediyo bulantılar
ruhanadagdelen Sevallaves ama çokca su içmeye çalış hem miden kurumasın sonra sıkıntı yaşarsın çünkü hiç bişey yiyemez hale gelirsin.
Pembegul Sevallaves 13-14 haftaya kadar kustum, sonra corona oldum halen mide bulantilari devam etti. 16 haftada biraz toparlandim ve sanirim ondan sonra gecti.. cok zor :( haptan bask birsey fayda etmiyor
Sevallaves Pembegul aynen öyle hap olmayınca çok zor, neyseki geçmiş sizin doğuma kadar devam edenler napsın 😪
Alini Haftaya kadar günde 10 kere kustuğum çok fazladır serumlarla ayaktaydım. Şimdi 28. Haftadayım günde mutlaka 1 veya 2 kere kusarım. Kusmazsam midem rahat etmez. Gaviscon içiyorum sürekli midem çok yanıyor. Benim annem 9 ay kusmuş bende öyle olacağım galiba 7.5 ay olmama rağmen kusmadıgım birgün olmadı 😵💫 İlk aylar çok kusmaktan ağlıyordum şimdi alıştım ağlamıyorum ama tükürüğümde sürekli kan görüyorum damarlarım çatlamış ve kan sızıntısı var ağzım hep zehir gibi acı dişlerim pembe 😣🥵
Gamze_akgunn Alini benim tum sorunu onzyd cozdu sen gbi kusmaktan kan gelmisti serum falan sukur iyiyim 20. Haftadayz ilac ucmeyince kusmaya devam kendimjze aci cektirdigimize degmez icelm bari gunumuz zehir olmasin
Gamze_akgunn Nurdanb hic bilmiyorum bende kokuya hassasiyet olmadi bi kizartma kokusu maf ediyo ama o ilaci al dunya varmis diyosun
2105_iyiki Sevallaves ynlş htrlamıyorsam 20.haftaya kadar kustum 27.haftamdaym arada yine kusuyorum ama eskisi gibi degil hafifledi ama en küçük şeyde midem bulanıyor ymk kokusu vs.
Alini Sevallaves Zofer kullandım ama artık doktor içme sen kusacaksın belli ilaçın faydası varsa zararıda var o yüzden kullanmaktan vazgeç dedi 😵💫