Alini Sevallaves Zofer kullandım ama artık doktor içme sen kusacaksın belli ilaçın faydası varsa zararıda var o yüzden kullanmaktan vazgeç dedi 😵💫
Sevallaves Alini aynen bana da öyle dediler bıraktım bende ama yediğim şeyler sayılıdır yani çok zor çok
Julide_01 Alini bende az kullanmadım zoferi son seviye kusmalara veriliyor o Bİle kesmiyordu. Serum yiyordum rabbim yardımcımız olsun
Sevallaves Pembegul dua edin benim de geçsin hamilenin hamileye duası kabul olur derler 😂 vallahi zayıfladım kilo alamıyorum
Julide_01 Sevallaves 20’inci haftadan bildiriyorum ara ara halen kusuyorum prilam dr Bile fayda etmediği günler oluyor inşallah sizin hemen geçer
Sevallaves Julide_01 teşekkür ederim ama bende hala kusmaya devam, ne yiyeceğimi şaşırdım kuru şeyler tüketmeye çalışıyorum sulu yemek yiyemiyorum maalesef, hapı da bıraktım belki kusmam diye zorluyor beni ama
Sevdanur522 Sevallaves 12 . Haftamdayim ne gecem ne gunduzum belli mide yanmam gecmiyo kusmam gecmiyo kusmayi gectim de mide yanmasina ne yapayim birsey soyleyin
Sevallaves Sevdanur522 valla yaramayan şeyler yemiceksiniz mecbur, doktor gaviscon yazar illaki ben arada kullanıyorum onun haricinde bulantı hapı kullanmalısınız
Julide_01 Sevallaves doktoruna prilam dr ilacını bir danış gebeliğe hiç bir zararı yok o ilaç birazda olsa hafifletiyor
Pembegul Sevallaves insAllah gecer cnm dua edicem snaa🤲 Sende bana dua et bendede asiri derecede uykusuzluk var😭
Sevallaves Sevdanur522 gece yatmadan 2 tane yutuyodum ben günümü kurtarıyodu, işe yaramadığı zamanlar acile serum yemeye gidiyorum mecburen hiç bişey yiyemeyecek hale gelirseniz mutlaka acile gidin
Melek3 Sevallaves 😅asla da kolay olmadı b begimkn kalp atışları sorunluydu son 1 ay öyle böyle derken günümüz bitti suni sancı yedim fitil açılma sancı yaomqdi öteki suni sancı derken 1 gün ne cektm hastaneye ye gittm 15 Kasım’da 11 de yatış yapıldı ertesi gün 2 ye yakın doğum oldu ve o sürede de 3 defa kustum 😬40 dan fazla dikisim var di çok zor oldu
Sevallaves Melek3 Ay siz öyle anlatınca ben üzülüyorum ya, Ay daha yaşatmasın rabbim, kolay geçsin şu hamilelik doğum yaa 👶
cukulataannesi Sevallaves 6. Haftalardan 20. Haftalara kadar kustum. 20den sonrası boş mide bulantısıydı. O da kötü. Demir ve magnezyumlar da yaptı. Değiştirdim.
Melek3 Sevallaves amin inşallah benim hamileliğim de çok zor geçti sürekli enfeksiyon kanda idrarda hastanede serumlar vs troid olsn kan degerlerm olsn