Sevallaves Fdnlkmn oh alllah daha iyi etsin inşşallah 🥰 herkes iyi olsun hamileliği zor geçirenler ödül olarak kolay doğum yapsın inşşallah
Sevallaves Ayaz2016alya2022 demekki hiç bişey yiyrmeyecek dereceye gelmediniz yoksa duramazdınız hastanelik olurdunuz
Sevallaves Hlm_aydn61 hapı bıraktınız mı sizde [silindi] dilara_cinar99 evet kesinlikle aç kalmamak gerekiyor geçmiş olsun valla daha olmaz inşallah
Aselinkooo Sevallaves ilkinde 9 ay kustum. 2.de bulantı olmadı güzel geçiyor şükür derken. 23den itibaren bulantı başladı. Kusma yok ama öğürtü habire. Herşeye. 😥 Umarım geçicidir..
Sevallaves Aselinkooo yükselen hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor maalesef sizin de başta olmayıp sona doğru olması da üzücü, bari doğumumuz kolay olsa diyorum hep 😂
Sevallaves minikdefnemm bitkisel olup olmadığını bilmiyorum ama doktor bana bırak demişti ama bakıyorum ki herkes kullanmaya devam, farklı farklı doktorlara gidiyorum hiç biri ilaca devam et demiyo ya halden anlamıyorlar ya da gerçekten hapı faydalı bulmuyolar
Sevallaves kubra3rkan benimki de ben kötüyüm diyorum adam bana hap tavsiye etmiyorum diyo kötü olunca napcam diyorum bişey demiyo sizi o kadar iyi anlıyorum ki 😂
Aselinkooo Sevallaves umudum o umarım doğum kolay olur 😄 yolun sonu için çekilen çile kutsaldır diyelim😄
ruhanadagdelen Sevallaves amin canım. Benim ablam 3 ayına kadar kusmuş, annem tee bizi doğurana kadar kusmuş, bende 6 bitene kadar. Şimdi de ara ara hazmedemediğimde kusarım, kokular rahatsız ettiğinde de kusuyorum. Yani kusmanın durmasının kesin bir zamanı yok
Sevallaves ruhanadagdelen kesinlikle katılıyorum mesela ben de sulu yemekler ya da kokusu hoşuma gitmeyen şeyler yersem direkt kusuyorum yiyemeyecek hale geliyorum o yüzden hep katı beslenmeye çalışıyorum maalesef
ruhanadagdelen Sevallaves ama çokca su içmeye çalış hem miden kurumasın sonra sıkıntı yaşarsın çünkü hiç bişey yiyemez hale gelirsin.