Fdnlkmn Sevallaves benim ilk üç ay ful uykuyla geçti dördüncü ayda başladı mide bulantısı bende oda iki ay kadar sürdü şuan rahat donemdeyim.ilk dört ay asla yemek yapamadım elimden çıkan yemeği yiyemdim çok şükür şimdi iyiyim 6 ci ayımız dayız 🌹
Sevallaves Fdnlkmn oh alllah daha iyi etsin inşşallah 🥰 herkes iyi olsun hamileliği zor geçirenler ödül olarak kolay doğum yapsın inşşallah
Elfs Sevallaves 19+5 çöp poşetleriyle yakın temasım aynı devam bir değişim olmadı umudum da yok zaten
kubra3rkan Elfs hiç umut yok farkındayım… bende 23 haftadayım hiç umut yok böyle sonuna kadar gideceğiz
Gamze_akgunn Nurdanb evetde devlet vermıyo 100 tl ilaç 10 gün ama cok rahatlatıyo susuz agızda erıyo kusma olmuyo ONZYD
ruhanadagdelen Sevallaves herkesin kusması aynı zamanda geçmez. 3 ayından sonra düzelirsin diyorlardı bana. 6 ay bitene kadar kustum. İlaçla geçiriyodum ben günümü
Sevallaves ruhanadagdelen bencede öyle katılıyorum size bünye meselesi, doğuma kadar kusan var hastanelerde yatanlar var üzülüyorum Allah herkese yardım etsin
Sevallaves kubra3rkan doktorunuz ne diyo normal mi bu durum, vallahi neredeyse herkes bu konudan şikayetçi
keremveannesi Sevallaves bende aynı senim gibiyim canım haşlanmış patates yedim hep o iyi geldi mideme dene istersen sende.
Sevallaves keremveannesi ben kuru şeyler tüketmeye çalışıyorum sulu yemek yiyim hele durmuyo asla 😏 sağolun tavsiyeniz için sürekli patatesli bişeyler yiyorum kuru bişey olması şartıyla
Sevallaves Melek3 Zeynepogzvrl doktorunuz devam et dedi mi size, çünkü bana 16 haftadan sonra kullanma demişlerdi
Gamze_akgunn Nurdanb hic bilmiyorum bende kokuya hassasiyet olmadi bi kizartma kokusu maf ediyo ama o ilaci al dunya varmis diyosun
Melek3 Sevallaves 😅asla da kolay olmadı b begimkn kalp atışları sorunluydu son 1 ay öyle böyle derken günümüz bitti suni sancı yedim fitil açılma sancı yaomqdi öteki suni sancı derken 1 gün ne cektm hastaneye ye gittm 15 Kasım’da 11 de yatış yapıldı ertesi gün 2 ye yakın doğum oldu ve o sürede de 3 defa kustum 😬40 dan fazla dikisim var di çok zor oldu
ruhanadagdelen Sevallaves amin canım. Benim ablam 3 ayına kadar kusmuş, annem tee bizi doğurana kadar kusmuş, bende 6 bitene kadar. Şimdi de ara ara hazmedemediğimde kusarım, kokular rahatsız ettiğinde de kusuyorum. Yani kusmanın durmasının kesin bir zamanı yok