[silindi] 27.haftam günde en az 2 kere kusuyorum geceleri uyuyamıyorum bile o derece. Prilam Gaviscon Rennie Pulcet hiçbiri fayda etmiyor ümidi kestim inşallah doğumdan sonra devam etmez 🤣🤣
gunannesiii [silindi] bu ben 😁 aynı ilaçları kullaniyorum ama 0 fayda istah yok yedikten sonra mide felaket 😔
Sevallaves Hlm_aydn61 hapı bıraktınız mı sizde [silindi] dilara_cinar99 evet kesinlikle aç kalmamak gerekiyor geçmiş olsun valla daha olmaz inşallah
dilara_cinar99 Sevallaves benim 19un sonuna doğru bitmişti yani en azından ağır bulantılarım bitmişti şimdi de sabahları aç kalırsam kötü oluyor midem aç kalmamaya çalışıyorum 29 haftalık hamileyim 😊
minikdefnemm Sevallaves ilacın bi zararı yok ki hamileler için üretilmiş bitkisel bi ilaç 16. Haftada gittim en son yine yazmıştı çarşamba tekrar kontrolüm
minikdefnemm minikdefnemm hatta gittiğimde çok söylendim ettim sürekli kusuyorum bişey yiyemiyorum diye o zaman ilacımızı düzenli içiyoruz demişti
Sevallaves minikdefnemm bitkisel olup olmadığını bilmiyorum ama doktor bana bırak demişti ama bakıyorum ki herkes kullanmaya devam, farklı farklı doktorlara gidiyorum hiç biri ilaca devam et demiyo ya halden anlamıyorlar ya da gerçekten hapı faydalı bulmuyolar
Meryemtolga Sevallaves 15+6 olduk hala sabah bulantıları devam kahvalti ve aksam yemeklerinden yarim saat sonra bulantim basliyo çoğu kusma ile bitiyor. Koku hassasiyeti devam.😞
Ayaz2016alya2022 Gamze_akgunn zaten son günlerim artık gerek kalmadı 38+2 haftalıgım cektim bol bol mide bulantısı kusma 🥺
minikdefnemm Askiletotomsu içinde zararlı hiç bişey yok. Zaten mg çok düşük 10mg 2 tane içiyorsun. İçinde aksine b6 magnezyum falan var.
gunannesiii Sevallaves ben de yiyemiyorum. İştahım yok doktoruma söylediğimde iştahım yoku kabul etmiyorum diyor 🤦🏻♀️
Gamze_akgunn Nurdanb evetde devlet vermıyo 100 tl ilaç 10 gün ama cok rahatlatıyo susuz agızda erıyo kusma olmuyo ONZYD