• Gebelik
  • Kaçıncı haftada doktora gitmeliyim ?

12+5’im tahmin bile yapmadı öteki randevu da bir daha kaçta gideyim ben 13+2’de alayım diyorum ama hala mı erken olur

Erken bence canım ben 10. Haftada bir gitmiştim bir de 15. Haftada gittim belli oldu cinsiyet

Biz 10. Haftada cinsiyeti öğrenmiştik ama kesin değildi. Kesin olarak 16. Haftada netleştiririz demişti doktorumuz. Çok erken gitmenize gerek yok bazen 16da bile göstermiyor bıcırıklar 😁

Erken gidecektim 19.haftaya kalmistm cinsiyet için o zmn öğrendim erkek olduğunu 💙👼

seraygunel ay pardon ben yanlış yazmışım 14+2 olacaktı o 🥲 en azından bir tahmin yapsalar da rahatlasak 🥲

ikramomm 12 haftalıkken %90 erkek demişti ilk hamileliğim de ama benim oğluşum bacak açık baya rahat rahat yatıyodu kolay gördü bakalım ikincisi haftaya gidicem ne olucak 😂

ikramomm başka Bi doktora görünün illa ki söyler içiniz de rahat eder Allah gönlünüze göre versin. Sağlıklı bir şekilde ❤️

ikramomm bna da yapmamıştı doktor en iyisi ileriki zamanlarda dedi 17 de erkek dedi 🤣 bence sabırlı ol değişiklik olması daha kötü,

ikramomm en az 15-16 haftalık olsun ben bilerek 17. Haftanın sonlarında gitmiştim net olsun diye detaylı da belli olmustu kız olduğu