12+5’im tahmin bile yapmadı öteki randevu da bir daha kaçta gideyim ben 13+2’de alayım diyorum ama hala mı erken olur
Kaçıncı haftada doktora gitmeliyim ?
bana 14 haftalık bile tahmin yapmadılar bence erken senin daha
Erken bence canım ben 10. Haftada bir gitmiştim bir de 15. Haftada gittim belli oldu cinsiyet
ipekveatlas öyle mi dersin 🥲
ikramomm 16 da tahmin etti 20 de detaylı ultrason da net söylediler acele etme🌺🤗
mervebuglemtkn tamam öyleyse 🥰
Biz 10. Haftada cinsiyeti öğrenmiştik ama kesin değildi. Kesin olarak 16. Haftada netleştiririz demişti doktorumuz. Çok erken gitmenize gerek yok bazen 16da bile göstermiyor bıcırıklar 😁
Erken gidecektim 19.haftaya kalmistm cinsiyet için o zmn öğrendim erkek olduğunu 💙👼
seraygunel ay pardon ben yanlış yazmışım 14+2 olacaktı o 🥲 en azından bir tahmin yapsalar da rahatlasak 🥲
ikramomm 12 haftalıkken %90 erkek demişti ilk hamileliğim de ama benim oğluşum bacak açık baya rahat rahat yatıyodu kolay gördü bakalım ikincisi haftaya gidicem ne olucak 😂
Momyyesraaa yaaa ne güzel herkesin gönlünden geçeni nasip olur inşallah 😍
ikramomm başka Bi doktora görünün illa ki söyler içiniz de rahat eder Allah gönlünüze göre versin. Sağlıklı bir şekilde ❤️
ikramomm kendi çağırmadı mi
Bana 12 haftada kesin konuştu doğruda çıktı 🤣🤣
ikramomm bna da yapmamıştı doktor en iyisi ileriki zamanlarda dedi 17 de erkek dedi 🤣 bence sabırlı ol değişiklik olması daha kötü,