Ebru_3804 deletedmom87894 hiç durmuyor ev işi bile yapınca tekmeler sağ sol düz demiyor hep kıpır kıpır😃🥰
esmaaa_ Benim ilk hamileliğim ilk 22.haftamda hissettim şu an 24. Haftadayım ara ara hissediyorum bu normal mi
miranbeyinmothersi deletedmom87894 benim sağ sola yatınca kıpır kıpır çok fena ama sırt üstü yatınca toparlanıyor ve taş gibi oluyor korkuyorum sırt üstü zaten yatmak iyi değil. 33 haftadayım
Annesininkurabiyesi Benimkisi yüzünü dönmüyor sırt üstü yatıyor ama yüzü iç karnıma dönük burun kemiğine bile baktırmadı bugün daha karnımda bu kadar inatçıysa doğunca düşünemiyorum🥰😁
Ozlem0133 deletedmom87894 Benimki her pozisyonda kıpır kıpır Masallah ilk oğlum bu kadar hareketli değildi
Gulce29 Aybennn ben hep zayıfsanız erken hissedersiniz kilolaysanız geç falan diye duydum ben 76 kiloyla hamile kaldım 16. Haftamda hissettim biraz da plasentanın konumuyla ilgiliymiş benimki arkada olduğu için erken hissettim sanırım
Selime28 deletedmom87894 maşallah düz yatabiliyosaniz ne mutlu size ben sırt üstü yatmayı özledim ve nasıl bisey olduğunu unuttum 🤣benimde sol tarafa uzanınca kıpır kıpır meleğim 🥰
kadifemsii deletedmom87894 her türlü kıpır kıpır ama sağa yada sola yattığımda hareketlenirse rahat olamıyorum sırt üstü yattığımda hareketleri rahatsız etmiyor
Esra-66 Ne zaman vuracagi hic belli olmuyor ama ben ne zaman istesem odakli baksam vurmuyo elimi koysam vurmuyo ama baska birseyle oyalansam tekme tokat girisiyo sanki hem sağdan hemde soldan 😂 😍
Hazalcemal deletedmom87894 saga da solada yatınca hareketli masallah 🐥sırt ustu yatınca hıc kıpırdamıyor nefesim kesiliyor
Ipekgulll deletedmom87894 benim de düz yatınca ama hafif eğimli olmam lazım bi de alakası var mı bilmiyorum ama belime destek aldığımda da daha çok oluyor :))
Tugbamete deletedmom87894 keşke bi pozisyonda dursada o pozisyonu alsam hiç ama hiç durmuyor ne derdi varsa artık yediği önünde yemediği arkasında yan gelip yatıyo uyusana işte bütün gün başka işin mi var 😂
Gamze68777 deletedmom87894 yüz üstü yatınca 😄 daha göbeğim tam çıkmadı yüz üstü yatınca hissediyorum cok fazl