EgesMomm Geceleri uyutmuyor artık sol tarafıma yatınca çok sert vuruyo yanımdan. Sırtüstü yatmak yasak , sağıma dönüncede mide yanmam artıyo 😂😂gece olunca ağlayasım geliyor resmen🥺
Popcorn deletedmom87894 ben sırt üstü yatınca daha çok oynuyor rahatsız oluyor bence 😂 ya ayrıca böyle alt kısma top gibi büzüştüğü oluyor mu bebeğinizin? Hareket edince yorulunca çocuk kendini alt kısma büzüştürüyor taş gibi sert oluyor o kısım 29+5 bu arada haftam
Erayhilal deletedmom87894 otururken kipir kipir genelde yatinca o kadar degil ne zaman sirtimi yaslayip bacaklarimi uzatsam deliriyor 😀
Smyyelf12 deletedmom87894 18+4 deyim hissetmedim ben daha ya😔😔 çevremde 6 aylıkken hissettim daha hissetmezsin diyen oluyo
Hatice_32 deletedmom87894 sağ sol farketmiyor benimki yeterki yataga yatayım yattigimi anlıyor hareketleniyor
BrcHsyn Bernako Hareket berekettir yeri rahat demektir demişti doktorumuz bizimde çok hareketli bebeğimiz düz yatınca daha fazla oluyor ama düz yatmayaya çalışıyorum tansiyon düşüklüğü yaparmış birde bebeğin kordona dolanması daha kolay olurmuş en sağlıklısı sola doğru yatmak ☺️
Bernako BrcHsyn evet sol taraf felç olsada mecburen onun için yatıyorum. Bi doğsuun da sorarım ben hesabını 😝😂😍
Ceylan01-13 deletedmom87894 benimki genellikle sırt ustü uzandigimda cok guzel.hareketleri var sagda solda guzel oynuyor ama genellikle sirt ustü uzandigimda