Sevsin04 deletedmom87894 ay benimde öyle düz yatınca hiç durmuyor acaba rahatsız mı oluyor diye düşünüyorum 😅
ftmnr_drgt deletedmom87894 Sol sağ düz hiç farketmiyor hepsinde hep hareket halinde , gün içinde ayaktayim o zamanda hareket halinde ultrasindada çok hareketli bir bebek normalde de maşallahı var , mesela sagda toplanıyor solda da tekme atıyor uyurken sola da yatsam saga da yatsam hareketli otururken de aynı şekilde
G_M_Z deletedmom87894 yatayım da nasıl yatarsam yatayım😂 her türlü sağolsun evladım kıpır kıpır 😂dün gece 3e kadar uyuyamadım sayesinde😂doğunca böyle devam edecek diye korkmuyor değilim hani😂😂😂
Firuza008 Her pozisyonda mashAllah😃sola yatınca, sağa yatınca, oturduğumda, yürüdüğümde 28 haftadayım galiba en aktiv olduğu haftalar☺
Melikeser deletedmom87894 benimkide sirt ustu yatinca kıpırdiyor 18 haftaligiz minik minik hissediyorum 🙂
merveibo Benimkide hiç durmuyor bide göbeğim aşağı indi iyice sürekli bidigimdan şiddet görüyorum ☺️☺️38+1
Sevgidenn Sabahatbartu kesinlikle normaldir. Her bebek hareketi aynı olmuyor. Hiç endişe etmeyin kendinize. Bazen iki gün bile çok sakin kaldığı oluyor.😌
Gul33 deletedmom87894 sola veya sağa yatınca çok hareketli. Otururken ve ayaktayken de hareket ediyor. Düz yatarsam direkt tekmeyi basıyor. Sevmiyor sanırım düz yatmamı
GencAna deletedmom87894 keyfi nssil isterse bazen otururken bazen ayaktayken çoğu zaman babasının sesini duyunca ama dokununca hemen çekiyor kendini cadı kızım 😊