kelebekimm deletedmom87894 aynn bnmki de düz yatınca maşallahı var hiç durmuyo. Sol yada sağ yatınca tekme atiyo sadece
Beybisininannesi deletedmom87894 ilk zamanlar düz yatınca hissediyordum sadece Zamanla her yere yayıldı Şimdi asla farketmiyor 🤣 hatta yattiğim tarafı beğenmediği zaman beni rahatsız ediyor dön diye
Sevgidenn Sabahatbartu kesinlikle normaldir. Her bebek hareketi aynı olmuyor. Hiç endişe etmeyin kendinize. Bazen iki gün bile çok sakin kaldığı oluyor.😌
Pasamibekliyorum papatya981 ah bende aynı durumdayım bazen hatta korkuyorum bu kadar hareketli olması normal mi diye 😅
Ayten_demir73 papatya981 😂😂şuan seninle ayni durumdayız bende sakinim bebeğim çok şükür kipir kipir her pozisyonda arada korku geliyor doğduktan sonra beni mahveder mi diye 😂😍
Gizemklc Sola yatınca çok haraketli oluyor ve gece sabaha kadar kıpır kıpır bu sabah 7 de uyandım haraketlerine😀
Zynp44 deletedmom87894 ben çok çok hissetmiyorum sürekli olarak pıt pıt atışını hissediyorum sadece tekme falan hiç hissetmedim 23 olduk bugün ama hep sırt üstü hissediyorum 😂