Zuleyhakazan deletedmom87894 normalde bu kadar hissetmiyordum hiç dün 18+1 dim sol tarafıma yattım kıpır kıpır sağıma yattım kıpır kıpır dik oturruyorum kıpır kıpır şuan bile kıpır kıpır ben üzülüyordum niye bu zamana kadar hissetmedim diye dün hissetim ilk
Zuleyhakazan Aybennn ilk hamileliginse biraz geç hissediyorsun bende geç hissettim ilk hamileligimdi 18+1 de hissetim
Ebruablglu Zuleyhakazan benimde ilk gebeliğim doktor 20. haftada hissedersin diyor fakat ben 16 haftaligim ve gayet net bi sekilde hissediyorum🤨
Zuleyhakazan Ozlem2206 aynı senin gibi ilk hareketi sandetmedim sonra hiç durmayinca hareket ettigini anladım ilk hamilelligim olduğu için pek anlayamıyorum sen yazınca bide canım dedim aynıyık🤭
Ozlem2206 Zuleyhakazan oo anlaşılmıycak gibi değil ki bazen öyle bir oluyo ki kalçam sallanıyo hafiften 😀 30 haftalığız 💙
Gunescicek 18 haftalıkken hissettim ilk hareketlerini. Şimdi 22 haftalığız özellikle eçmeyve yedikten 15-20 dk sonra sürekli kıpır kıpır.
Semanurelkun deletedmom87894 27. Haftadayız, önceleri oturduktan yarım saat sonra başlardı, sırt üstü yatınca özellikle. Ama şimdi oturmamı beklemiyor yürürken bile aşağı aşağı vuruyor 🥲😂
erayinannesi16 deletedmom87894 benim bebiş her şekilde kipr kipr ve fark ettiğim bişey var babaennesi konuşunca daha bı hareketli
bilginsmomm deletedmom87894 yatarken ne tarafa olduğu hiç farketmiyor, otururken de şiddetli vurduğu zaman uzanıyorum hemen 😅 kahve içince veya tatlı yiyince çok hareketleniyor 💓
turefb deletedmom87894 her şekilde kıpır kıpır sağolsun😅 özellikle tuvalette, sanırım sıkışıyor arada rahatsız oluyor tekmeliyor oturunca😩
B-Y94 deletedmom87894 valla brnimki karılık 😂 ben sağ sola yatınca pıt pıt atıyor kuzum 😂 oturunca çalıştığım zamanda hem sol yan tarafta kıpır kıpır pıt pıt yapıyor 😂 var mı benim gibi olan
Suzan-mustafa55 Çok komik ama benimkide illa bacağımı koltuğun tepesine çıkarıcam öyle oynuyor sıpa oğlum