Nurakin077 cnn34 canım ben 19+3 de hissettim yılbaşı gecesi ama bence şöyle o haftalarda bebek zaten hareketlenmiş oluyor yani hissetmiş olabilirsin. Ama tabi yine de bunu 2. gebelikleri olan arkadaşlar daha iyi bilir
Rukiyoloji cnn34 ilk gebeliğimde 14. Haftada hissetmiştim küçük küçük pıtpıtlar senin gibi ☺️ Doktorum biraz erken ama mümkün demişti. Şimdi 2. Gebeliğim ve yine 14. Haftada hissetmeye başladım ☺️ Yani mümkün ☺️
Busenil PinarArslan hayırlı olsun Bebişleriniz sağlıklı ömürleri olsun inşallah 😊 ilk öğrendiğinizde beta hcg kaç çıkmıştı
Mrv58 cnn34 oluyor bende de vardı 14 haftalıkken ama ben denk gelmistim göbeğimin hafif kimildamasina doktoruma söyledim o da kelebeklenir hissedersin dedi
ysmbyklp cnn34 valla benim 2. gebelik olmasına ragmen 20. Haftada tam olarak hissettim öncesinde pıtpıt atmalar oluyodu okadar, belkide bebişim kız diyedir🌸😍
Sedaceylan cnn34 benim 2. Olduğu için artık tecrübeliyim 15 . Haftadan beri ara ara şu an 20 yiz net hissediyorum 🥰🥰
Bsr-12 cnn34 hep oyle oluyor zaten tam göbek deliginim altinda 😅 acaba diye diye paronoyak ettik kndimizi o bence o bide kasıntı gibi oluyor gıdıkliyor arada
Nergissi cnn34 ilk hamileliğim. 15. Haftada çok hafif hissettim anlamlandıramadım.16. Haftada bebek olduğunu anladım. Şimdi 19. haftada çok net hissediyorum 💕 İlk hamilelikte geç hissedilir diyorlar ama tamamen vücudunuzla ilgili bir durum
H-atun Rabiaugur aa aynı hafta aynı gundeyiz🥰 bende hiç hissiyat yok fakat karnım hiç guruldamazdı 3 gundur o var coronayım ondanmı oluyor hiç bilemiyorum
Rabiaugur H-atun bende pel bişey hissetmiyorum ya eşim elini koyuyor bazen o bişeyler hissettiğini söylüyor ama ben emin olamıyorum
hulya-13 GunBey benimde öyleydi ama doktor onlar bağırsak hareketleri yukarı çıkıyor bağırsakların demişti mümkün değil dedi