sirinx96 cnn34 ben 16+2yim bisey hissediyorum dün gece de böyle seyirme gibi veya insanın gözü atar ya oyle damarlarım mı acaba diye düşünüyorum dün karnımda yatarken gece hissettim durdu elimle hafifce tıklattım hissettiğim yere 2 kere daha oldu ondan sonra bebek diye düşünüyorum ama emin değilim 🤗
PinarArslan Bugun 18 haftalık olduk, daha çok net hissetmedim. 17+4 te sadece karnımda seyrime hissettim sanki bebeklerimdi o hissettiğim ama eminde değilim :) ikiz kız bebişlerime hamileyim 🥰
Busenil PinarArslan hayırlı olsun Bebişleriniz sağlıklı ömürleri olsun inşallah 😊 ilk öğrendiğinizde beta hcg kaç çıkmıştı
EdaHayal Bende açmıştım başlık merakımdan iyi benim gibi olan çok 19+5 hala da hissetmedim. Dün sordum doktora bu haftalarda başlar daha dedi. Ama gazım çok sizlerde de böyle bi durum var mı ? Uykumda da çok rahat uyuyorum hiç şikayetim yok şükür. Hep uyuyor heralde 🙄
03_ilknur EdaHayal bende 19. Haftadayım hala net bişey hissedemedim sadece geçen hafta bi kıpırdı oldu sağ karnımda hemen geçti ama net bi şekilde hissetmeyi bekliyorum 🙏🥰
Raem EdaHayal bende 19+5 im bende hissetmedim ilk gebelikte 21 kadar normal kabul ediliyormuş bana da öyle demişti doktor
96- 14+3 üm böyle seyirme gibi bişeyler oluyor arada acaba bebeğimin hareketleri mi yoksa bağırsaklarımın hareketi mi 😬😬😬
bircicekannesii 17de kıpırtı gibi hissettim hep Şimdi 19da çok güzel hissediyorum tekmelerini hatta gece elime değdi çok güzel bi his 💞
ftmnr_drgt cnn34 17+2de teknesini hissettim ve sonrasında hep devam etti suan 32+6yim çok aktif hareketli o zamandan bu yana , ultrasonda da çok hareketli kızım
Naz23 ftmnr_drgt bende 22+4 haftalık oldum bazen gündüz olur gece olmaz bazen gece olur gündüz olmaz normal mi ilk gebelik siz daha tecrübelisiniz birde bu haftalarda tekme değil de kayiyormus gibi oluyor bazen çok ufak tekme oluyor sizin de öylemiydi
selmabttl3 cnn34 11/12 haftalarda hissettim üçüncü gebelik heralde tecrübenden farklı olduğunu anladım 12. Haftada doktor bakarken bile hissettim 13+5 şimdi
Gulelaa Rabiaugur ben de 17+3 ara sıra anlamlandıramadıpım sanki kıpırtılar oluyor ama çok anlamıyor gibiyim 😌 en kısa sürede tam olarak hissetmeye bekliyorum inşallah ben de