cnn34 14+3 teyim bugün 3sn süren daha önce hiç hissetmediğim göbek deliğimin az aşağsında pıtpıt şeklinde atan bişy hissettim fiziksel olarak zayıfım sizce bebeği hissetmiş olanilir miyim?😊😊
Rabiaugur Ben 17+3 teyim dört gözle hissetmeyi bekliyorum bazı kıpırtılar oluyo arasıra ama eöin olamıyorum ne zaman tam anlamıyla hissederim bilmiyorum
Gulelaa Rabiaugur ben de 17+3 ara sıra anlamlandıramadıpım sanki kıpırtılar oluyor ama çok anlamıyor gibiyim 😌 en kısa sürede tam olarak hissetmeye bekliyorum inşallah ben de
H-atun Rabiaugur aa aynı hafta aynı gundeyiz🥰 bende hiç hissiyat yok fakat karnım hiç guruldamazdı 3 gundur o var coronayım ondanmı oluyor hiç bilemiyorum
hulya-13 GunBey benimde öyleydi ama doktor onlar bağırsak hareketleri yukarı çıkıyor bağırsakların demişti mümkün değil dedi
Mercimek2 Ben 20. Haftada hissettim hayatımın en güzel duygusuydu sanırsam 🙏 allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu özellikte yatar pozisyondayken hep kıpırdıyor bazen yorulduğum için değil onu hissetmek için uzaniyorum❤
SssenemmM cnn34 ben 20 de net hissettim doktorum bana 18 19 dan önce hissedilen çocuk olması zor hele de ilk çocuk da demişti bebek kendine yer açmak için bağırsaklarına baskı yapmış olabilir cnm