kuzeymomsss Annekuzusu_0 işte ilk zamanlar bana da öyle geldi kuzum ama şuan bol bol su içiyorum çok şükür ya bitti ya azaldı kısmetse salı tahlil vereceğim
kahvesever__ Annekuzusu_0 ha o zaman biraz sıkıntılı bol bol sebze 🍅 tüketin hamur işi çok yemeyin doktorum bana öyle demişti baharatlı tuzlu ürünlerden uzak durun onlar çok kilo yapıyor
Annekuzusu_0 Yazgul-2022 korkma kuzum bende yaşadım düştü 3 ay sonra karnımdakine hamile kaldım şu an 21 haftalığız
Zynp44 Annekuzusu_0 benim ilkte sadece mide bulantım oldu 1 saat falan ağrım sadece bir gün sonra az oldu ben çok ağrı hissetmedim ama ikincide nolacak bilmiyorum. Senin ikide mi kötü oldu
Svg02 Annekuzusu_0 doktorum bana da vermedi. Limonlu çay ve bol su içmemi söyledi. Belki de en sağlıklısı budur bebek için 🤔
kuzeymomsss Annekuzusu_0 ne kadar çok içersen o kadar iyi diyor doktorum 😕 her gün mutlaka 3 litre kesinlikle var yani
bebisveannesiiii Annekuzusu_0 Tetenoz oldum cuma günü bugün 3. Günüm ağrıdan mahvoldum onun dışında arada bel ağrım oluyo
Annekuzusu_0 bebisveannesiiii bende aynıydımda bugün 4 gün oldu çok şükür azaldı yani benimde bel ağrılarım oluyo erkekmi bebiş