kuzeymomsss Annekuzusu_0 çok şükür enfeksiyon sorunum harici bir sıkıntım yok o da geçiyor gibi, yarın detaylıya gireceğim heyecan panik stres bir arada ☺️
Ozlemyvz Annekuzusu_0 güzel geçiyor benim ama en başta uykum geliyordu sanki iki gündür uyku hâli geri döndü☺️
Zynp44 Annekuzusu_0 şimdilik iyiyiz hamdolsun dün ayrıntılıya girdik şükürler olsun temiz çıktı yarın da tetenoz ikinci doz aşım var bakalım 🤔😂
Annekuzusu_0 kuzeymomsss benim de enfeksiyon çok ya o yüzden alt tarafımda ağrı sızlama oluyo bazen kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum
Annekuzusu_0 kahvesever__ benim arada bel ağrısı alt tarafımda ağrı işte öyle geçiyo genelde🤣4 kilo almışım
Zynp44 Annekuzusu_0 benim ilkte sadece mide bulantım oldu 1 saat falan ağrım sadece bir gün sonra az oldu ben çok ağrı hissetmedim ama ikincide nolacak bilmiyorum. Senin ikide mi kötü oldu
Annekuzusu_0 Svg02 ben deli gibi bi doktora denk geldim vermedi yüzüme bile bakmadı ağrısını çekiyom🤦♀️
Svg02 Annekuzusu_0 doktorum bana da vermedi. Limonlu çay ve bol su içmemi söyledi. Belki de en sağlıklısı budur bebek için 🤔