Minoo01 benim sabah 6 da geldi nişan saat 9 da hastaneye gittim 2 ye çeyrek vardı oğlum doğdu
Nişan gelmesi nasıl oluyor 🤔
3_kezanneoluyorum benim kasılmalar yani kasılma dediğim bebek hareket ettikçe oluyor 🤔 bu değil mi kasılma. Yoksa rahimin mi kasılıp ağrı yapması gerekiyor.
Deletedmom627372 bende yarın bakacam duruma. Olmadı gidip muayene olacam. Doktorum yarın akşam dönecekmiş. O yüzden şiddetli sancım olmadan gitmek istemedim. Birde sürekli sancım yok. Bebekte kalp yetmezliği var birde kalp doktoru da olacak ameliyatta o yüzden.
Bebekte kalp yetmezliği var birde kalp doktoru da olacak ameliyatta o yüzden. Dua edin lütfen pazartesiye kadar bir sıkıntı olmasında pazartesi kendi doktorum yapsın doğumumu 🙌🏼
Minoo01 allah yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sağ salim bebeğini kucağına alırsın güzel haberlerinide okuruz burdan ♥️
Çok teşekkür ederim cevaplarınız ve güzel dualarınız için 🙏🏽 Şuanlık bir sancı ve açılma yokmuş. Bakalım pazartesiye kadar beklerse iyi.
Minoo01 Rabbim evladınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.🤲🏻
NazliSirin Amin 🙌🏼 İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙌🏼
Minoo01 öyleyse çok geç olmadan gidin doktora Allah esirgesin bişi olmasın 🤲🏻
Deletedmom627372 gittim bir sıkıntı yok denildi. Yarın kendi doktoruma gidicem. Sancı vs yok zaten. Nst de de çıkmadı 🤷🏻♀️