• Doğum
  • Nişan gelmesi nasıl oluyor 🤔

Kahverenği gibi hafif bir lekem gelmiş. 38+3 haftalığım. İkinci gebeliğim ama ilkin de böyle bişey yaşamadım. Sabahtan bu yana da sağ kasık kısmında yürüdükçe sanki orada bir baskı varmış gibi ağrım oldu. Nişan gelmesi eğer buysa ne kadar sürede doğum oluyor ?

⏏️⏏️⏏️⏏️

O kisiden kişiye değişiyormuş. Nisan gelip 1 2 hafta doğum yapmayan varmış. Benim sabah 6 gibi geldi nişanım. 9 da doğuma alindim

3_kezanneoluyorum izin de şansıma 🤷🏻‍♀️ Pazartesi gelecek. Bilmiyorum ne edeyim 🤔 22 aylık oğlum da var bırakacak yerim yok. Hastaneye giderdim hemen ama. Ağrınız varmıydı ? Yada kasılma. Bende sadece bebek kasılıyor arada kasılma ile ağrı yapıyor.

Minoo01 pembemsi böyle yapışkan oluyor . Mukus gibi.. aksam saat 11 gibi sancılarım baslamisti benim. Sabah 6 gibi Nisan geldi

Canım ben 3 doğumda da nisanım evde geldi hani akinti olur yaa onun yoğun halini düşünün birden birşey patladı sanki içinde rengi kahverengiydi kasılmam çok oluyordu karnım sertleşiyirdu ılık düş alıp hastaneye gittim 4cm açılmam vardı 1 saat sonra doğum yaptım:) tabi herkeste aynısı olmuyor nişan geldikten sonra 1 kac gün sonra doğum oluyor iyice dinlenin takip edin kasılma çok oluyorsa doğum yakındır demek ki Rabbim yardım etsin inşallah 🤲🏻😘

3_kezanneoluyorum benim kasılmalar yani kasılma dediğim bebek hareket ettikçe oluyor 🤔 bu değil mi kasılma. Yoksa rahimin mi kasılıp ağrı yapması gerekiyor.

Rabia4650 düzenli sancım yok. Bebek gerildikçe kasıldıkça ağrı oluyor. 🤔

NeseA bebek 1 haftadır kasılıyor. Normalde perşembe doğumum vardı. Ama maalesef karantinadaydık o yüzden iptal oldu. Test verdim perşembe negatif olunca cuma gideyim dedm ama doktorum şehir dışına çıkmış. Pazartesi gel dedi. Bakalım şimdilik şiddetli ve sürekli ağrım yok.

Deletedmom627372 bende yarın bakacam duruma. Olmadı gidip muayene olacam. Doktorum yarın akşam dönecekmiş. O yüzden şiddetli sancım olmadan gitmek istemedim. Birde sürekli sancım yok. Bebekte kalp yetmezliği var birde kalp doktoru da olacak ameliyatta o yüzden.

Minoo01 bendede öyle hafif bir kahverengi sıvı gelmişti endişelendim sonra kan hastanede geldi ama ondan snra doğumum oldu

Minoo01 Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ikinizinde dualarım seninle can🤲🏻😘😘

Minoo01 allah yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sağ salim bebeğini kucağına alırsın güzel haberlerinide okuruz burdan ♥️

Aycaaa571

NeseA

3_kezanneoluyorum

Çok teşekkür ederim cevaplarınız ve güzel dualarınız için 🙏🏽 Şuanlık bir sancı ve açılma yokmuş. Bakalım pazartesiye kadar beklerse iyi.