Kahverenği gibi hafif bir lekem gelmiş. 38+3 haftalığım. İkinci gebeliğim ama ilkin de böyle bişey yaşamadım. Sabahtan bu yana da sağ kasık kısmında yürüdükçe sanki orada bir baskı varmış gibi ağrım oldu. Nişan gelmesi eğer buysa ne kadar sürede doğum oluyor ?
Nişan gelmesi nasıl oluyor 🤔
⏏️⏏️⏏️⏏️
O kisiden kişiye değişiyormuş. Nisan gelip 1 2 hafta doğum yapmayan varmış. Benim sabah 6 gibi geldi nişanım. 9 da doğuma alindim
Kimse yok mu ?
Minoo01 benim de sabah geldi iki doğumumda da akşama doğum yaptım doktorunuza durumu anlatın bence
3_kezanneoluyorum izin de şansıma 🤷🏻♀️ Pazartesi gelecek. Bilmiyorum ne edeyim 🤔 22 aylık oğlum da var bırakacak yerim yok. Hastaneye giderdim hemen ama. Ağrınız varmıydı ? Yada kasılma. Bende sadece bebek kasılıyor arada kasılma ile ağrı yapıyor.
Minoo01 kasılmalarım vardı hafif?hastaneye gittiğimde şiddetlenmişti sancılarım
Minoo01 pembemsi böyle yapışkan oluyor . Mukus gibi.. aksam saat 11 gibi sancılarım baslamisti benim. Sabah 6 gibi Nisan geldi
Canım ben 3 doğumda da nisanım evde geldi hani akinti olur yaa onun yoğun halini düşünün birden birşey patladı sanki içinde rengi kahverengiydi kasılmam çok oluyordu karnım sertleşiyirdu ılık düş alıp hastaneye gittim 4cm açılmam vardı 1 saat sonra doğum yaptım:) tabi herkeste aynısı olmuyor nişan geldikten sonra 1 kac gün sonra doğum oluyor iyice dinlenin takip edin kasılma çok oluyorsa doğum yakındır demek ki Rabbim yardım etsin inşallah 🤲🏻😘
Minoo01 benim sabah 6 da geldi nişan saat 9 da hastaneye gittim 2 ye çeyrek vardı oğlum doğdu
3_kezanneoluyorum benim kasılmalar yani kasılma dediğim bebek hareket ettikçe oluyor 🤔 bu değil mi kasılma. Yoksa rahimin mi kasılıp ağrı yapması gerekiyor.
Deletedmom627372 bende yarın bakacam duruma. Olmadı gidip muayene olacam. Doktorum yarın akşam dönecekmiş. O yüzden şiddetli sancım olmadan gitmek istemedim. Birde sürekli sancım yok. Bebekte kalp yetmezliği var birde kalp doktoru da olacak ameliyatta o yüzden.
Bebekte kalp yetmezliği var birde kalp doktoru da olacak ameliyatta o yüzden. Dua edin lütfen pazartesiye kadar bir sıkıntı olmasında pazartesi kendi doktorum yapsın doğumumu 🙌🏼
Minoo01 allah yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sağ salim bebeğini kucağına alırsın güzel haberlerinide okuruz burdan ♥️
Çok teşekkür ederim cevaplarınız ve güzel dualarınız için 🙏🏽 Şuanlık bir sancı ve açılma yokmuş. Bakalım pazartesiye kadar beklerse iyi.