Seross10 EbruGnc hamileliğim boyunca mide bulantısı kusma hiç yaşamadım bünyeden bünyeye değişiyor sanırım tek bel kasık ağrılarım oldu ara ara
annesinin_beybisi EbruGnc 5+3 im henüz bulanmadi inslallah bulanmaz kötü bir hamilelik geçirmek istemem yani şükret bulanti iyi birşey değil
Minikuzu Bende çok şaşırmıştım hic belirtim olmamasına folik asit bulanti yapti sonra keske hic bulunmasa diyorm
gizzzy35 EbruGnc 23 haftadan selamlar başından beri hamile gibi değilim ne bulantı ne başka birşey 😅 endişe etmeyin 🙌
Zarifhnm1 EbruGnc o haftalarda benim de yoktu 6’ya bir giriş yaptım şaftım kaydı 20 haftalığım hala bulanıyor ☺️
edanurbalci Seymaben aynen benimde öyle oldu ne baş dönmesi ne mide bulantısı nede aşerme 🤷🏻♀️ sadece toletten çıkamıyorum 😄😄
Elfgrcn EbruGnc valla bende öyle düşünüyodum ama gebe kalınca şoka girdim ne mide bulantısı ne bi belirti hiç bişey olmadı sadece karnım büyüdü😂
EbruGnc Elfgrcn hah bak demek istediğim bu benimde ben kendimi bünyemi biliyorum o yüzden merak ettim 😂
Elfgrcn EbruGnc bende biliyodum işte şoka girdim herşeye hazırlamıştım kendimi sadece karnım büyüdü😂😂 son haftalardayım son 20 günüm kaldı tabi ağırlaştım artık