Elfgrcn EbruGnc bende biliyodum işte şoka girdim herşeye hazırlamıştım kendimi sadece karnım büyüdü😂😂 son haftalardayım son 20 günüm kaldı tabi ağırlaştım artık
Miros EbruGnc canim bir taraflarini kası nazar degmesin cunku bulaninca cok kotu oluyor ilk kizimda hic bulanmadi kusmadim bol bol yedim cok guzeldi o zamanlar ama simdi ikinciye hamileyim dogurmama 20 gun var ne bulantim gecti ne birsey yiyebiliyorum o 6. ayda.gecer merak etme diyen insanlara sesleniyorum gecmiyor 😂😂
ilkgebelikk EbruGnc ben de 6. Haftaya girdim yeni yeni başladı mide bulantısı umarım böyle devam etmez 🙁hayat kalitesini çok düşürüyor
Cano26 EbruGnc normal canım ben 8 haftalık oldum ama hiç hamile gibi değilim bulantım ağrım hiç bişeyim yok sadece göğüs hassasiyeti ve halsizlik var biz torpilli hamilelerdeniz inşallah böyle devam eder 🤫
Meleq EbruGnc benim de başta hiç belirtim olmadı hatta bi midem bulansa sevinçten havalara uçarım diyodum şimdi kafamı kaldıramıyorum bulantıdan 10 haftalığız 3 kilo verdim
poyrazinannesi1 Benim 25. haftam, midem hiç bulanmadı bugüne kadar. Kişiden kişiye değişiyor bence, umarım böyle devam eder sizinki de.
Nuraykk EbruGnc bende hep öyle düşündüm çünkü ufacık birseyde midem çok bulanırdı. Şuan 25. Haftadayım şuana kadar ara sıra olmak üzere hic bulanmadı desem yeridir ☺
mekutlu12 EbruGnc normall zaten daha erken de bulantılar için 😊 yine de dua et böyle bulantısız geçiren şanslı kişilerden olursun belki çünkü bulantı çok çok zor bütün hayat kaliteni etkiliyo