Jan91 Gzdkl Vera rus ismi, Veronikadan geliyor, kisaltmasi, neden Türkiyede rus isimleri koyulmaya başladı ki? :)
Eslemmiraaa Meryembzdmr Biz ada koyucaz çok değişik değil ama sade ve net birde soy ismimiz uzun biraz kolaylık olsun ileride 💖😅
Ince_imral Meryembzdmr 2. Oğluma hamileyim bir kızım olsun çok istedim ama nasip 3. Ye inşallah 😅 isim olarak kesinlikle mihra aksa koy canım araştır hem güzel hem çok naif bir isim bence
fosforlukalem Meryembzdmr kızımızın ismi Birce. Ben Âlâ Birce olmasını da isterdim ama sonradan tek isim olsun dedik. Bir de Cansın’ı çok beğeniyorum
Gonul_07 haftadayım kız bebek beklıyorum başından beri babası “SARE ” diyip durdu 😁fikir olur belkı sana cnm
4_cennetevlat_4 Zeynosunannesii Fatma isminin anlamı bebeğini sütten kesen kadın gibi anlamı var Fatıma koysanız Fatıma olarak kullanmazlar gibi bence anlam olarak bakın
Sm-55 melekkizim_00 Bende bade ismini çok istiyorum fakat araştırdığımda anlamının şarap olduğunu ve dinen koyulmasınin caiz olmadigini öğrendim doğru mu acaba
melekkizim_00 Sm-55 kuzum bende araştırdım şarap anlamı şöyle imiş eskiden tasavvuf edebiyatı yazarları şiirler yazmak için içerlermiş ve adına şarap derlermiş bir edebiyat öğretmeninden öğrendim