Pembegul Mihriballim bi tanidigim kizi daha mihrimah sultan, diger kizina humasah hatun koydu. Ama bence humasah sultan da guzel olabilir😍
Mihriballim Pembegul ☺️ Hümaşah hatun da çok güzelmiş olabilir aslında eşimde en kotu ihtimallah Mihrişah koyarız diyordu hümaşah daha farklı hoş olur
Sehrisen Kızlar bizde Zümra düşünüyorduk anlamıda çok güzel die Zümranın anlamı Güzel, iyi ahlaklı. Cesur, yürekli. Zeki, bilgili kadın. Ama bazı sayfalarda da o zimranın anlamı Zümranın ki topluluk grup yazıyor biraz kararsız kalıp Zehra ismine yöneldim Süs, ziynet. Yüzü pek beyaz ve parlak olan kimse. Ay yüzlü, ay gibi parlak ve saf olan. Hz. Muhammed (s.a.a.)’ın kızı Hz. Fatıma (sa)’nın lakabı. Siz ne düşünüyorsun bu konuda bilgisi olan 🙏
Bendiyebiri Sehrisen ablamın kızının adı o kadar seviyorum ki onu adı da kendi gibi güzel 🥰 eğer yiğenimin adı olmasaydı bende zümra ismini koyacaktım hatta bi ara koyalım dedik ama bakalım henüz karar veremedik. Bence başka isim düşünmeyin çok akıllı bir kızçe oda 🤗
Zeynosunannesii Sehrisen bende açıkçası Zümra dan anlamından dolayı vazgeçtim o yazanların doğru olmadığını okudum
Bendiyebiri Meryembzdmr bende 28+4 deyim ve hala eşimle anlaşamadık 🤗 asel, inci, ilay, berra, belinay, Ahsen. Bunlar bazıları eşimde ada diye tutturdu oda hoşuma gitti aslında ama ilay bugün takıldı dilime bence zarif bir isim 🥰
Sehrisen Bendiyebiri çok sağolun bakalım anlamında tam doğru bilgiye ulaşabilirsek ona göre koyacağız inşallah 🙏 benimde ilk kızım Zeynep bende size öneririm ben rüyamda görmüştüm çok çok güzel anlamı hep iyiki diyorum ☺️
Bendiyebiri Sehrisen Zeynep de çok güzel bir isim adıyla uzun ömürlü yaşasın sağlıkla inşallah 🙏🏻 düşündüğüm isimler arasında çok teşekkür ederim ❤️
Ayaz2016alya2022 Meryembzdmr Sizde benim gibisiniz bana okadar isim buldular ki Yok bu Bunda var Yok su Sunda var eni sonunda Alya buldum hiç kimsede yok ne benim tarafımda nede esin tarafında hep kimsede olmasın isterdim
Minikmucizem21 Meryembzdmr ben Mihra ve Yüsra arasında kaldım Mihra koydum kızımın adını.. rachel ismide çok güzel hz yusufun annesi okunuşu raşel kulağa hoş da geliyor Aksa, hafsa mihrimah meyra azelya hümeyra.. bu isimlerde güzel
melekkizim_00 Sm-55 kuzum bende araştırdım şarap anlamı şöyle imiş eskiden tasavvuf edebiyatı yazarları şiirler yazmak için içerlermiş ve adına şarap derlermiş bir edebiyat öğretmeninden öğrendim