Vegnsmba öerhaba postunuzu simdi okudum ama sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım ve benımki tup bebek baslarda kanamalarım oluyordu sonra lekelenmeler myomun vardı derken bunlar bıttı rahatladım dedim rshim kısalmasından dıkıs atıldı arada enfeksiyonlardan hastanelerde yatmalarımda vardı ama şimdi şükğr 34. Haftaya geldik 24. Haftamda atılmıstı bana acil serklaj her gittiginizde ölçmüyor zaten ölçmesinde iyi diyorsa güvenin doktorunuza benım doktorumda ufak tefek işlerini yapabilirsin demişti ama ben sürekli yatmayı tercih ettim sonra böbreklerimde genişleme oldu maalesef oda sancıyı tetıkledi sanırım cunku sancım cıkmıstı ve ben hıssetmemıstım bobrek agrısı yuzunden gıdınce fark ettik birde sureklı hatmak progestan falan alıyorsanız pıhtılasma yapabiliyor kimi doktor yatmayı oneriyor kimisi onermiyor ama sureklı yatmanın zaten kanuylanmıs bır etkisi yok sadece genel kabul görmüşlük gibi bir durumu var sureklı yatmakta iyi degil ama cok ayakta kalıp iş yapmakta iyi degil sizin ayarlamanız gerek artık