Aydogdu2 Merhaba kızlar rahim ağzı uzayıp kısalır mi kimi doktor uzar kısalır diyor kimisi uzamaz 2 hafta önce 19 mm di bugün 30 mm ölçüldü aynı doktor olctu ikiside vajinal ölçüm du
Sadriye35 Aydogdu2 evet uzayip kısalıyor benim 39mm ölçüldü bir hafta sonra 18mm ile acil serklaj oldum sonra 24mm oldu sonra doktorum ölcmeyi bıraktı zaten
Aydogdu2 Sadriye35 teşekkürler canım ben herhafta gidiyorum herhafta ölçülüyor 4 hafta sabit kaldı sonra düştü şimdi tekrar çıktı ama herkes farklı birsey diyor
Sadriye35 Aydogdu2 kafana bunu takmamaya çalış canım benim bi ara 16mm idi inan sormadım doktora daha çok kısaldı mi noldu diye düşündükçe kendini daha kötü hissediyorsun zaten ağrı sanci çekiyordum ama bisey olmadi rahat olmaya çalış çok zor bilyorum ben hiç başaramadım bu arada ama inan sana zararı oluyor
Aydogdu2 Sadriye35 ben hiç sormuyorum ama herhafta alttan muayene oluyorum ölçüyor canım şimdi 30 olarak düşünüyorum ki moralim yüksek olsun zaman biraz daha geçsin diye
Efnan Kizlar benimde 13 mmdi en son ama son günlerde aşağıda baskı hissediyorum acaba iyice mi düştü 🥺
Dlr48 _Sahra evet ayaklar asagıdayken vajına kis taraflarına tekmelerini hissederdim ve içim gudıklanmayls scı hıssıyatu olurdu donunce bebek bittı allhtn tedirgin olma ama ben cok tedirgin ılurdjm ama bişi olmazmıs allahın izni ile
_Sahra Dlr48 insaAllah poposunu dayamış şuan rahim ağzına ama rahim ağzı uzunlugum iyiymiş yukarı çıkmıyor bir kaç gündür göbek deliğimin üstüne çıkmıştı oysaki kendi evimden anneme geçerken valizimi kendim hazırladım sağlık ocağı iğne yerleşme derken ondan baskı olmaya başladı heralde şimdi kalkmiyorum hiç yatıyorum hep
Mucizehonay Dlr48 dogdu canım bebeğim kuveze girmedi hamd olsun iyiyiz toparlanmaya çalışıyoruz 36 +3 de dogdu
Sadriye35 Mucizehonay gözünüz aydın çok sevindim♥️ darısı bizim başımıza cumartesi tam 36 da benim de doğumum var kaç kilo doğdu bebeğiniz
Mervekara53 Mucizehonay ben kullanıyorm 23 haftalıkken serklaj oldum suan 30. Haftadayım banada doktorum 23 haftalıkken verdi hala kullanıyorm günde 4kere kasılmaları önlüyormuş öyle demişti
Simsim60 Kızlar tüy dökücü krem zararlı mıdır?ilk defa kullanmayı düşünüyorum bilemedim.kimi doktor izin veriyormuş kimisi kullanma diyormuş.ağda hamileyken kasılmayı tetikler diye istemiyorum.
Sultaner Simsim60 ben agdaya gittim çok rahattım bi sıkıntı olmadı hatta dikiş alınmadan önce bidaha gidicem kimyasal sürme bence kokusu bile ayrı rahatsız edici
_Sahra Simsim60 tüy dökücü kimyasal olduğu için kesinlikle önermiyorlar kendim ağda yapıyordum kasılma ve ağrım olunca doktorum yapma dedi mecbur jilete döndüm ama 35 li haftaları görürsem doğuma yakın ağda yaptırırim tabiki
Hmsrln Simsim60 Canım bende tüm hamileliğim boyunca ağda yaptım, sende sonuna geldin zaten nerdeyse hiç bir şey olmaz inşallah 😊 kuaförde yaptırcaksan söylersin azar azar yapar yinede, zaten hamile olduğun için daha dikkatli olacaklardır❤️💃🏼
Simsim60 Sultaner bilmiyorum ağdayı istiyorum ama hamileyken cesaret edemiyorum.ama büyük rahatlık.hamilelik öncesi düzenli giderdim korkmam hiç ama şimdi karar veremiyorum.