Simsim60 merhabalar🎈 bende 20. Haftada detaylı ultrasona gidince rahim ağzında kısalma ve hunileşme olduğunu öğrendim doktorum serklaj yada progestan hemen hemen aynı etkiyi yaratıyor dedi ama biz yinede serklaj olsun istedik eşimle çünkü hunileşmede vardı dahada açılabilirdi ki öyle de oldu, serklaj ameliyatına girerken artık kendimi allaha teslim etmiştim bi yandan kaybetme korkusu çoktu bi yandan ne gelirse allahtan diyordum ama karnında bebekle o ameliyathaneye girmek o kadar zor ki elim hep karnımda gittim, çok şükür kısa sürdü yarım saat içinde de uyandırıldım ve yine elim karnımda uyandım yanıma gelen her hemşireye oğlum iyi mi diye soruyordum doktor ameliyattan sonra hastaneden çıkmıştı bebeğimi ultrasonda falanda göremedim içim rahat etmedi doktorla telefonda konuştuk iyi olduğunu söyledi, kendini yorma ağır kaldırma eğilip kalkma fazla iş yapma bolca dinlen dedi bende öyle yapıyorum hatta az değil hiç iş yapmıyorum eşim destek oluyor annem gelip gidiyor ben bi lavaboya bi yemek yemeye kalkıyorum masada 10 dk içinde yiyip yatıyorum lavaboya kalktıkça odaları dolaşıyorum mutfaktan meyvemi falan alıyorum biraz balkonda hava alıp tekrar yatıyorum yani çok hareketsiz kalma dedi zatenn doktorum bu seferde bacaklarda pıhtı atar dedi bende zaten sık lavaboya kalkıyorum uzun süre hareketsiz yatarsam çok bacak ağrım oluyor, şuan 24+1 deyiz inşallah hepimiz sağ salim son haftaları görürüz ve gerçekten psikolojik olarak çok zor bir süreç her an korku içinde oluyorsun allah serklajlı hamilelerin yardımcısı olsun inşallah 🥰🙏