Sadriye35 Kullaniciadi ahh çok güzel özetlemişsiniz çok doğru duvara tavana bakıp endişelerle yaşamak bunu öğrendik sanırım bu süreçte. Her şeyi dert edyorum ağrımı sızımı kilosunu gelişimini hareketlerini her şeyi. Çok haklısınız bunlar hep olacak asla geçmicek bana aglama ya da üzülme diyorlar deliriyorum ya benim bebeğim nasıl üzülmeyeyim mümkün mü dayan güçlü ol diyorlar bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizin hikayesi sizin gibi mutlu sona kavuşsun ♥️🤲
Kullaniciadi Simsim60 Sultaner Sadriye35 Damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor sanırım. bu forumda yasasiklarimin normal olduğunu gördüm. Evet yaşadığımız korkular çok yorucu yıpratıcı. Ben kabullenmistim. Bana abartma diyeni duymuyodum. Duymayın sizde bosverjn. Yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil. Şuan yazarken aklıma geliyor da o batma hissi yasadigimda saatlerce uzanıp düşünüyordum ya bişey olursa ya erken doğarsa. İçtiğimiz ilaçlarda cabası Bizlerin hamileliğide böyle bol stresli kaygı dolu korkulu. Her hamilelik aynı olacak diye bişey yok. Allah hepinize 35. Haftaları geçmeyi, normal vakitlice hayırlı yolla doğurmayı ve sağlıkla bebislerinizi kucaklariniza almayı nasip etsin🍀🍀 önce Allah’a sonra Dr lariniza emanet olun
Sadriye35 Simsim60 anladim canım evet sabır hepimiz için sabır gönül ferahlığı olsun inşallah dayanıcaz sonuna kadar Allah izin verdiği kadar mücadeleye devam inşallah güzel olcak o güzel günleri biz de gorucez 🤲
Gly37 papatya56 canm senin ne zaman kontrol beni pazartasi cagirdi bayram girmeden goreyim die buzamana dek hic nst ye gormedim muhtemelen nst icin cagirdi
papatya56 Gly37 Bana bir hafta sonra geldi teyzem pazartesı benim doktoruma gelcek bende onunla gıtcem belkı muayne olurum yada carsamba eşimle gıtcem ben iki kere gırdım nstye 33 35 te girdim her hafta gircen dedi
Aydogdu2 Sadriye35 hep görüyorum sizi yazmak istedim içinizi ferah tutun bol dua edin iyi düşünün iyi olsun ilk kızım 30+1de doğdu 25+5 e kadar prenses gibiydim hamile değildim sanki ne bulanti ne başka birsey hiç bisey yoktu birden ağrı başladı ve 5 cm aciklikla serklaj oldum 30+1 doğum yaptım bu süreçte yanımda eşim ve annem destek oldu oysaki herkes yakında oturuyor destek yerine köstek oldular gorumcem bebeğim kuvezdeyken doğum yaptı bana yanıma gelme kırkımız karışır dedi oysaki benim kızımın yaşayayıp yapamayacağı belli değildi bol dua et 30. Haftaya girmişsin yaşam sinir çok üstte şuan. Şimdi oğlumu bekliyorum 24 haftalık hamileyim serklajliyim bütün süreci biliyorum bu daha yıpratıcı ama inşallah sen de bende bizim gibi bekleyen herkes sağlıkla zamanında alacak bebislerini kucağına
Sadriye35 Aydogdu2 evet çok soruyorum herkese ihtimalleri düşünüyorum sürekli bilyorum aslında bi anlamı yok bebek ne zman doğacak yasicak mi kuvezde kalsa sağlıklı olcak mi hepsini Allah bilir. Çaresiz hissediyo insan güzel şeyler duymak istiyor aa onunki yaşamış sağlıklıymiş benimki de yaşar diye umud etmek istiyorum yazıyorum herkese. Kaç kere sildim uygulamayı tekrar indirdim süreç çok yorucu zor dayanmaya calisyorum bilyorum hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. İnanın forumunda doğuramiyorum ya da 40 hafta oldu doğurmak istiyorum falan yazanları görünce canım çok sıkılıyor diyorum ki ne kadar şanslılar farkında değiller yani bilmiyorum çok kötü bir psikoloji içindeyim umarım aşabilirim
Aydogdu2 Sadriye35 bende öyleyim inanın birini gördüm yazmış 37. Haftada doğum olacak erken mi içimden dedim ah keşke 37. Haftaya gelebilsem herseyi Allah biliyor kızım kuvezdeyken 3 kez heran hersey olabilir biz elimizden geleni yaptık demelerini hep dua ettim yattım kalktım dua ettim alacak nefesi varsa yaşıyor Rabbım kimseyi evlatla sınamasın şuan kızıma yetemiyorum parka gitmek istiyor gezmek istiyor ama goturemiyorum içim nasıl açıyor anlatamam bu süreçte kızımda vücudunda birseyler çıktı herhafta hastanedeyiz normal de gitmemem gerek ama kimseye emanet edemem karnımdakini Rabbıme emanet ettim kızımın tedavisiyle uğraşıyorum inancınız tam olsun yeter ki sağlıkla zamanında gelir belkide gelmiyor diye yazacağız bizde
Umud-- Simsim60 bende 13 Nisan’da oldum olduğumdan beri sırt üstü yatıyorum sağa sola dönebilir miyim acaba
Simsim60 Umud-- geçmiş olsun dönebilirsiniz tabiki.ben olduğum zamandan beri zaten hep yana dönük yatarım öyle yapıyorum.şuan ise istesemde sırtüstü yatamıyorum..
Sadriye35 Aydogdu2 inşallah öyle dediğimiz günler de olur ama buraya yazmam kimsenin gönlünü kırmak istemem benimki çok kırılıyor çünkü Allah yardımcımız olsun hepimizin. Kızınız için çok geçmiş olsun tez zamanda düzelir inşallah Allah şifa versin
Barannbebek Umud-- Sırt üstü yatmak bebeğe giden kan akışını etkiliyor. Bir de bacaklara giden kan akımı azalıyor. E sürekli yatıyoruz haliyle pıhtı atma ihtimali olabiliyor. O yüzden mümkün mertebe sağa veya sola yatın. Dikiş derinde merak etmeyin onu etkilemez. 😊
Aydogdu2 Sadriye35 çok teşekkürler içinizi ferah tutun sizde şimdi ağrı acı çekiyoruz ama sonu güzel olacak inşallah
Umud-- Barannbebek ya Allah razı olsun oksapar verdi her gün onuda vuruluyorum ama korkuyorum işte daha öncesinde bir tane kaybim var
Simsim60 Kızlar birazda güzel şeylerden bahsedelim😊humabebe sayfasının bebek kıyafetlerini çok beğeniyorum farklı güzel geldi bana.e bebekle lcw den toplu alışveriş yapcam ama bi kaç tanede ordan almayı düşünüyorum.sizlerde bakın isterseniz.daha var alışveriş yapamama ama kafamda tasarlıyorum sonra hepsini toplu alcam.daha hiç bişey almadım.abisinden kalanlar var ama yinede alcam tabi cinsiyetimiz farklı ☺️
Aydogdu2 Simsim60 iyi fikir 2 parça kıyafet aldım sadece bakayım acaba kalitesi nasıl güzel mi daha önce aldınız mı
Zeynep_3404 Kızlar 14 haftalıkken serklaj oldum şimdi 24 haftalığım ikizlere gebeyim dünden beri karnımın alt bölgesinde kasıklarım da ağrı var, ara ara oluyor bu ağrılar bazende gün içinde karnımda toplanma ve sertleşme oluyor sizce bu ağrılar normalmi?
Aydogdu2 Zeynep_3404 24 haftaligim bende sertleşme ve toplanma oluyordu doktorum ilaç verdi kasılma oluyor onlar doktorunuza söyleyin belki extra ilaç verir
Sultaner Zeynep_3404 benim hala oluyor 29 haftalık olduk ama oluyor özellikle sırt üstü yattıgım zaman ilaç kullanıyorum ama bi değişiklik yok yani dr um da yapcak bişey yok artarsa yatırrız dedi şimdilik stabil günde 5-6 kez falan oluyor