Aydogdu2 Simsim60 iyi fikir 2 parça kıyafet aldım sadece bakayım acaba kalitesi nasıl güzel mi daha önce aldınız mı
Simsim60 Aydogdu2 yok almadım ama cok baktım sitelere.lcw ve e bebek genel toplu alışveriş için ideal ama kıyafetler klasik geldi alcam yinede.humabebe nin birçok kıyafeti hoşuma gitti iyi görünüyor 3 parça filan almayı düşünüyorum beğenirsem devam ederim büyüdükçede inşallah 😊
Aydogdu2 Zeynep_3404 24 haftaligim bende sertleşme ve toplanma oluyordu doktorum ilaç verdi kasılma oluyor onlar doktorunuza söyleyin belki extra ilaç verir
Sultaner Zeynep_3404 benim hala oluyor 29 haftalık olduk ama oluyor özellikle sırt üstü yattıgım zaman ilaç kullanıyorum ama bi değişiklik yok yani dr um da yapcak bişey yok artarsa yatırrız dedi şimdilik stabil günde 5-6 kez falan oluyor
Aydogdu2 Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey iyi hunilesme alanıyla birlikte rahim uzunluğu 41 mm çıktı hunisleme olanlar sizlerde nasil durumlar 24+3 gunluguz
Aydogdu2 Simsim60 sayfası baya iyi bende baktım daha 24 haftalığız biraz daha geçsin bende öyle basliycam
Barannbebek Simsim60 keşke daha önce görseymişim hümabebeyi. HM den aldım ben birçok şeyi şuan pişmanım evet kaliteli ürünler güzel ama kısa bir süre için bu kadar vermeseydim keşke. Hümabebe hem güzel hem de uygunmuş artık sonrası için bakarım. ☺️
Simsim60 Barannbebek aynen canım çok hızlı büyüdükleri için hepsi yepyeni kalıyor.fazla pahalıya gerek yok bence.oğlumdan kalan herşey duruyor küçük kıyafetleri daha yeni duruyor hatta.oğlumda herşeyi lcw ve kotondan aldım bu yaşına kadar(9yaşında).kalitesi gayet iyi.tek sıkıntı kreş döneminde oluyor,montların içine isim yazıyorlar o derece 😄
Simsim60 Kızlar selam,bugün ilk defa toplanma hissettim sol tarafım yumruk gibi oldu sonra yavaş yavaş indi.hemen magnezyum içtim.tekrar olursa doktorumu arıcam.yaşayan var mı bu durumu serklajda olunca tedirgin oluyor insan.29 haftalığım bu arada.
Sibelalparslanasel Simsim60 Kendini olduğu yere daha iyi konumlandırabilmek için bedenini toplamaya başlıyor bu yüzden hamilelikte bebeğin toplanması karın sertleşmesine neden oluyor Hamileliğin sonlarına doğru yaşanan Braxton Hicks kasılmaları da gebelikte karın sertleşmesine neden olabilir bu kasılmalara yalancı sancılar da deniliyor
Aydogdu2 Simsim60 kasılma olabilir canım dinlen birde toplanma olduğu anda karnini ovma rahatlasın diye çok fazla olursa yaz doktoruna
Sadriye35 Simsim60 ben 25. Haftamda serklaj oldum 26. Haftada karın sertlesmesi toplanması başladı şuan 30 hafta bitti aynen devam bazı günler az oluyor bazi günler çok ama mutlaka oluyor onca ilaca rağmen nidicart da kullanıyorum oysaki ama faydası yok doktorum da kanama olmadığı sürece korkma ama bunlar kasılma dedi hatta ultrasonda da görünüyor gittiğimde napcami bilmiyorum sadece bekliyorum çaresiz sizin geç başlamiş şanslısiniz
Barannbebek Simsim60 o kasılmalar bende günde minimum 30 kere oluyordu tabi normal değil bu. Bu yüzden bir ay araştırmada yattım 30 haftalık taburcu oldum ve şuan 39 hafta oldum gelmeyince gelmiyor 🤷🏻♀️ o kadar kasılmam da vardı nst de hep 80 lik 100 lük sancılar çıkıyordu ama rahim ağzını etkilemiyordu şükür. Siz de stres yapmayın bu haftalarda yalancı sancilar başlıyor yavaştan yani gayet normal.
Simsim60 Sibelalparslanasel ahh bunları biliyorumda serklaj varya korkuyorum inşallah devam etmez.yoksa nidicart filan başlamam lazım sanırım.devam etmedi ederse doktorumu arıcam
Cagla6060 Merhaba lar güzel anneler bundan üç sene önce erken açılma geç serklaj suyum gelmesiyle ölü doğum yaptım üstelik tüpbebekle hamile kalmıştım şimdi yine hamileyim 14 haftalıkken serklaj yapıldı şimdi 23 haftalığım şükürler olsun ama ben sürekli yatmıyorum günlük rutin işlerimi yapıyorum eğilip doğrulmuyorum yemeğimi yapıyorum ekmek almaya gidiyorum doktorum yatma sürekli uzun yürüyüş yapma çok eğilip doğrulma ağır kaldırma yeterli dedi şuana kadarsa bir sorun yaşamadım şükürler olsun size doktor sürekli yatınmı dedi
Simsim60 Cagla6060 merhaba bana doktor kalk desede ben kalkmam çünkü çok korkuyorum.yatmaya devam ediyorum.hiçbir iş yapmıyorum.hepimiz sağlıkla kavuşalım vaktinde inşallah
Aydogdu2 Cagla6060 banada sürekli yat demedi ama bende demistim sürekli yatamam diye 3.5 yaşında kızım var onunla ilgilenmem gerekiyor kızımla ilgileniyorum birde yemek yapıyorum onun dışında ev işi yapmıyorum
Dlr48 Cagla6060 ya bana dikiş sonrası ılk bır hafta dıkkat et dedi sonra ufak ufak yuruyusler ufak işlerini yapabılırsın demişti bende 24 haftamda acıl serklaj oldum aslında iyiydim ben gayet sonra bıbregımde hafuf agrılar olmaya basladı bende enfeksıyonmu acaba doye gıttım dıkısten ıkı hafta sonra nstde sancım cıktı ben hussetmedım bile ki oladar dolu ılac kullanıyorum adalat progestan pruloton duphastan vs alttan baktıgında dikiş sonrası gun 41 milimde sancı cıkan gun ölçü vermedi ama acılma hunılesme var dedi yatırdı hastaneye o gunden beri kalkmamaya ozen gösteriyorum tuvalet yemek harıcı bilmiyorum etkisi varmı ama bır hafta once kontrolde 25 milimlerde olctu gayet uyu dedi bır ay daha ıdare eder en kotu dedi ama yat yatma demedi bende sormadım acıkcası oturmak zarar verrmi ayakları uzatıp baskı yaparmı rahme dedim oda sen anlarsın zaten baskı olursa uzanırsın Dedi ama simdi 28 haftayı gectık ayakta cok kalamıyorum bır ıkı dakıkadan fazla kalsam karnım sertlesıyo gerılıyo bıraz baskı oluyomus gıbı oluyo oyuzden yatıyorum hemen sol yanıma artık bende bılmıyorum ne dogru ne ıyı gelır yatmak iyimi kotumu🥶😢
Sibelalparslanasel Simsim60 Bende de serklaj var bende tedirginim doğum nasıl olacak normal doğum mu sezaryan mı diye kaçıncı haftada dikişi alacaklar şuan 30 haftalık oldu
Simsim60 Aydogdu2 yaa kasılma mı bu :( bir defa oldu devam ederse arıcam.dinlenmek mi hep yatıyorum ben :(
Aydogdu2 Simsim60 ben doktoruma tarif ettiğimde kasılma demişti ama hemen korkma günde 5 6 üstünde olunca ilaç başlarız demişti ama takip et devam ederse söyle canım
Simsim60 Aydogdu2 ayy öylemi çok sevindim şimdi bende bir defa oldu inşallah daha olmaz.takipteyim canım cok sağol.hepimiz vaktinde kavuşalım inşallah🤲🏻senin devam ediyor mu canım ilaç başladı mı
Sultaner Simsim60 bende 29 um serklaj oldugumdan beri oluyor ilaç da alıyorum ama oluyor sıklaşıp uzun sürmediği sürece drum olabilir dedi
Aydogdu2 Simsim60 1 defayı sıkıntı yapma canim hemde stres yapma ay oldumu olacak mı diye bekleme inşallah olmaz daha da cumartesi 25 haftalık oluyorum ilaç kullandım geçti şükür kasılmalarim 30 lu haftaları görsem rahatliycam
Dlr48 Simsim60 ondegısır canım bebk suan sureklı pozısyon degıstrdıgı ıcın vajına taraaflarına attıgı tekmeler bıraz can acıtıcı iç gıcıklayıcı bıde serklaj olunca korkutuyo ama buyudukcr rahat edersin