Simsim60 Canım buralardayım hep girip gizli gizli bakıyorum😊 yeni anneler geldi onlara yer açayım dedim ama hep takip ediyorum sorusu olan olur belki falan diye🥰 Her şey yolunda yarın 36. Haftamız doluyor ve bu haftaları gördüğüm için çok mutluyum gerçekten. Daha aktifim artık ev içinde her şeyi kendim yapıyorum bu sayede eşiminde üzerinden yük bayağı kalktı. Günlerdir börekler, tatlılar ve özlediğim yemeklerimi yapıp yiyorum 🤭😬🤣 eşimde güzel yapıyor ama kendi yemeklerimide özlemişim😊 onun dışında zaman baya yavaş geçmeye başladı, günler geçmiyor resmen. Dışarı çok çıkmıyorum 36 oldum ama aklımda hala 1 haftada idare edeyimde 37 de dolsun kafasındayım🤷🏻♀️😬 Onun dışında oğlum hiç yakın zamanda gelecek gibi durmuyor ne kasılma, ne sırt ağrısı hiç bir belirtim yok diyebilirim.. 37 dolduktan sonra daha çok yürüyüşler yapıp daha fazla aktif olacağım. Çok iyi bir haftada olmama rağmen halen aman dikkat edeyimde doğmasın kafasındayım, psikolojik olarak çok etkiledi galiba beni. Her şey hazır tamamen gelmesini bekliyoruz artık😊 Sen nasıl oldun? Zaman nasıl geçiyor senin için?