PinarArslan Denz_ 24+6 haftalığız iki gün önce oldum ben ikiz gebeliğim erken doğum riskleri olduğu için vurulduk
Kullaniciadi Simsim60 geçmiş olsun 🍀 20 oldunuz demek sevindim. 36-37 yi de görürsünüz inşallah Bizde 33olduk ben erken gelir diye bekliyordum. Çok şükür. Bakalım kaç hafta daha duracağız:))
Simsim60 Kullaniciadi çok teşekkür ederim😊aynen 20 olduk çoğu gitti azı kaldı diyorum inşallah.sizinde haftanız çok çok iyi inşallah daha ilerisini göreceksiniz görecğiz hepimiz Allah ın izniyle 🤲🏻🥰🌸
iremgun Simsim60 o endişe ister istemez bitmiyor maalesef. Ama çok güzel maşallah ❤🙏🧿 rabbim sağlıkla kucağıma aldım dediğiniz günleri de göstwrecek inşallah 💚 Ben de iyiyim teşekkür ederim. Güzel gidiyor ne zaman akşam oldu anlamıyorum 🙈
Senays Simsim60 Amin canimm çok sagol Allah razı olsun hepimizin kuzusu saglikla mutlulukla büyüsün inşallah 🙏🥰
Senays Mucizehonay kanimda enfeksiyon varmış grip olmuştum test yaptrmadm belkide coviddim sonrasında gece sancim tuttu idrar yolu dediler antibiyotik falan durur diye bekledik 20 saat dayandım ama yok kanala girmiş bebek acil doğum oldu
Senays Mucizehonay Amin Allah razı olsun tüm yavrularımız saglikla büyüsün inşallah çok şükür iyiyiz ama gerçekten annelik hep bir kaygı hali tam bir delilik dikkat et sende zamanında gelsinler inşallah:)
papatya56 Kızlar kac haftalık oldunuz ben 28+0 haftalık oldum bu haftaları görmek bana imkansız geliyordu şimdide 30 lara gelseydim biraz daha rahatlıcaktım
PinarArslan papatya56 25 haftalık olduk bizde, Hedef 28 Allahın izniyle 32 34 36 sağlıklıkla bebeklerimize kavuşmak 🤲🏻🥰❤️
papatya56 Denz_ Canım bel ağrısı oluyo mu sende benim belim çok agrıyo doktorum normal diyo magnzeyumda kullanıyorum aynı haftadayız serklajlı anneler hepımız 36 37 haftaları görürüz İnşallah
Noorrabia Bende serklaj oldum vajinadan fitil kullanıyorum sanki serklaj ipine değiyor gibi hissediyorum parmağımın bilgisi olan var mı ?
zzeliizz Noorrabia ben yaşamadım ama çok yaşayan var . İpi uzun birakiyolarmis dikiş atarken o da ele değiyomus