Sadriye35 Simsim60 anladim çok geçmiş olsun inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza ben de sorcam doktoruma
Hmsrln zzeliizz evet canım öyle tabiki, ne kadar uzun kalsalar karında o kadar iyi. Her şey sonra hal olur tabiki, bende öyle yattığım yerden internetten sipariş verdim çoğunu.. Sağ salim gelsinler inşallah💐😊 el birliği ile hazır edilir her şey sonra.
Sadriye35 Simsim60 merhaba postu takip etmekte zorlanıyorum ama bisey sormak istedim bugün kontrolum vardı 19 haftalik hamileyim doktorum rahim uzunluğumu 2.85 cm ölçtü ben korktum ama doktorum iyi olduğunu 2.5 altında sıkıntı olabileceğini söyledi hunileşme de yok dedi ama ben çok korktum siz bu konuya hakimsiniz burdaki yorumları okumussunuzdur lütfen yardımcı olun napayim çok mu riskli doktorum sorun görmedi ama başka doktora mı gitsem lütfen yardımcı olun
Tugce16 Feysaa bana doktor psikolojik olarak kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar deneyebilirsin sıkıntı yok dedi. Zaten düşükten sonraki 15-20 günde olan kanama zamanımızda rahmimiz de küçülüyor vücut da toparlıyor. Ben düşükten sonra 2 kez adet oldum sonra tekrar hamile kaldım. Aylarca beklemedim yani öyle 6 ay bekle falan diyorlar
Gzmlerce Merhaba lutfen bana yardimci olun😞 Gecen hafta serklaj oldm suan 24+1. Haftadaykm agrim yok fakat lavaboya ciktigimda su gibi cok acik kahverengi geldi akinti gibi koyu degil ama idrar gibi rengi oyle normal mi yasayan var mi bunu? Su falan degildir dimi ?
Kullaniciadi Gzmlerce serklajdan sonra akıntı gelmesi normal. Bir süre kanama da oluyor az miktarda pembe renkli. Kahverengi kalan kan kurumuş gelmiş olabilir. Su gibi derken çok mu fazla geldi veya sürekli geliyor mu? Dr kontrole çağırdı mi sizi operasyondan sonra
Kullaniciadi Gzmlerce sızıntı şeklinde su geliyir diye vesvese yapıyorsaniz bunu anlamanın tek yolu test yapılması. Stres yapmayın en önemlisi bu (bunu söylüyorum ama ben de 7/24 stres içindeyim )
Reko Fkug kanama alani vardi baktigimizda.progestron bawindan beri kullaniyorum.ama yinede kan gordukce cok tedirgin oluyorum.bugun iyne yaptik azaldi cok wukur
Gzmlerce Kullaniciadi carsamba gunu gittim canim bakti rahim agzin kapali suyun da gayet iyi dedi usg ile kontorl yapti . Yani afedersin cisimi yaptim klozetin ustunden damliyordu 3-4 damla birlesmis cook acik kahverengi idrar gibi sivi biseydi akinti gibi degl ondn aklima takildi peceteye gelmedi anladim camasirimda da yok oyle bisey 😢 bebisimin hareketide 2 gundr az az ondn korktm 😞