Reko Kizlar bende 2 gun once serklaj oldum kanamam var😔cok endiseliyim sizlerde de oldu mu kanama?proluton iyne yaptik bugun
Hmsrln Reko herkeste başka oluyor canım, bende hiç olmamıştı ama burda Serklajdan sonra kanama yaşayan çok anneler olmuştu. İnşallah bir kaç güne toparlar rahim ağzın kendini ve kanama kalmaz, sonuçta dikiş atılıyor oraya. 💐
Simsim60 Reko geçmiş olsun.bende de kanama şeklinde değil de leke olarak geldi nadir o da.pet koydum ama hiç bulaşmadı pede.pruloton iğne bende vurunuyorum.sizinde geçecektir korkmayın
Fkug Reko lekelenme seklinde tabiki oldu serklaj dan sonra kontrole gidince kanama kanalı varmı yokmu diye bakar doktorunuz eger fazlaysa bi acile başvurun bence progestanı başlarda asla aksatmayın ben unuttugum zaman kanamam geliyor du leke tarzınca
Dilanaby Simsim60 bunu herkese mi yapıyorlar? Yeni hamileyim çok fazla bilgim yok ondan soruyorum kusura bakmayın 🥰
Akarsu_14 Seelin iyi günler ben 13 haftalık 5 günlük hamileyim ben geçen doktora gitim bana dedi çok gelip otra sona girme irleyen günlerede be eyin suyu asaliyor dedi üyle bişey yaşayan varmı
Simsim60 Akarsu_14 yazıdığınızdan çok bişey anlamadım ama.sanırım ultrasona girmek bebğin suyunu mu azaltıyor dedi doktorunuz.hiç öyle bişey duymadım.ama bana da çok bakmakta iyi değil sadece.
Reko Fkug kanama alani vardi baktigimizda.progestron bawindan beri kullaniyorum.ama yinede kan gordukce cok tedirgin oluyorum.bugun iyne yaptik azaldi cok wukur
EmellllAk 2022melisa Merhaba tekrar çok sevindim dikiş atıldı mı sana aslında takipli hastasıyım ama Ali hocanın dikişi konusunda hiç bir bilgim yoktu biraz acil oldu araştırma şansım olmadı sonrasında da pek soruları soramadım malum çok yoğun özel muayenesine gideceğim 27 Ocak inşallah o zamana kadar sıkıntı olmaz
2022melisa EmellllAk bana 11. Haftada atıldı şimdi 31 haftalıgım 5 . 6 yıldır doktorum kendisinden allah razı olsun o kadar çok seviyorum ki doktorumu 4 kayıpdan sonra onun uyguladığı serklajla. Kızımı kucagıma aldım şimdi oğlu mu bekliyorum 1 şubatta benim de randevum
2022melisa EmellllAk hoca çok yoğun ve sık kontrole çağırmıyor malesef 6 hafta da bi cagırıyor benim serklaj oldugu halde 2 kere 20. Haftada seklajım açıldı ve doğum gerçekleşti Ali hocam farklı bi dikiş attı daha yukarıdan kalın bi iplikle dikti tekrar 20 hafta lık ken rahim ağzı 4 cm açıldı ama dikişim 38.haftaya kadar tuttu 4 ay hastanede yattım 38 de normal doğumla kavuştum şimdi oğlumda da aynı dikişi uyguladı şükür inceldi rahim ağzı ama açılmadı 20. Haftadan beri kasılmalarım var annemde yatıyorum iğne ilaç 31 olduk şükür başka doltorlar senin 25 i görmen mucize derken Ali hocam anne olacaksın merak etme dedi ve oldu
Simsim60 2022melisa serklajın açılma ihtimali çok korkutucu:( peki acaba sancılardan dolayı mı serklaj açılıyordu sizin.çok dikkat ediyoruz ama açılma riskine hiç bişey yapamayız ki :(
EmellllAk 2022melisa ya çok sevindim ben birde ilçede yaşıyorum 2 saat konya gidince aklıma gelen herşeyi soracağım benim önlem alarak atıldı serklaj asistan inşallah 32 leri görürsün dedi ve yaşadığım ilçede riskli gebelik uzmanı yok inşallah rabbim yüzümüze bakar ne güzel sen sonlara gelmişsin hastahane de yatmak daha zor evde yine aile yanında çok içim rahatladı şimdi
zzeliizz 2022melisa bende bundan çok korkuyorum. Kimi dyoki çok sıkı bı dikiş kolay kolay açılmaz. Kimi dyoki serklaj tutmadi bı işe yaramadı . Kimi dyo ki 3 4 haftadan sonra sıkıntı olmaz yani problem olsa ilk başlarda belli eder kendini falan dyolar şaştım kaldim vallahi ya
Hllglc 2022melisa 4 ay hastanede yattığınız dönemde tualet ve duş için ne yaptınız? Bunlar için kalkabiliyor muydunuz?
2022melisa Simsim60 yattığım halde ağrısız sancisiz açılıyordu bence nasibi olmayana ne yapsan durduramıyorsun