Hmsrln papatya56 başın sağ olsun canım, evet bu Serklaj postunun altındaki çoğu kişinin daha önce kayıpları var maalesef😔 Benimde çevremde çook kişi var bir türlü hamile kalamayan, ne üzücü bir durum.
Gulumseme Handemir11 aynen benim de oğlum olacaktı şimdi 1 yaşını geçmişti geçen tesadüfen vurulduğum iğneler bakarken aklıma geldi acaba mı diye bugün giderken aklımdaydı yine oğlumu görünce unuttum tabii hepsini
Hmsrln Simsim60 inanmıyorum yaa 😔 ne üzücü bir durum ya, Allah sonumuzu hayr etsin nereye gidiyor böyle bilemiyorum gerçekten.
Gulumseme papatya56 yarın sabah versem pazartesi çıkacak aksilik gibi e nabıza da düşmüyor idrar sonucu
papatya56 Gulumseme Barkod numaranı al ordan bakabilirsin ben baktım 30 çıkmıştı sağlık ocağına öyle gıttım doktoruna yazarsın o gereken ilacı verır bızım burda cuma günü tahlil yapmıyolar
Hmsrln remziyecan67 Düzelir canım inşallah, gönlünü ferah tut sabır et her şey yoluna girecektir tekrar. Stres çok tehlikeli erken haftalarda özellikle, her şey düzelecek inşallah💐
Gulumseme papatya56 bizde yapıyorlarda daha önce Bi kaç kez barkodu aldım sonuca bakamadım göstermiyordu şimdi e nabıza düşüyor ama idrar sonucunu açmıyor
Hmsrln remziyecan67 çok üzgünüm canım😔 en güzel zamanlarında böyle zor şeyler yaşamak zorunda olduğun için. Ben bu raddede bir şey diyemem maalesef, umarım bebeğin ile güzel bir hayatınız olur💐
Bebegim213 Simsim60 bende 23 de serklaj oldum canim 10mm le suan 31. Haftamdayim insaallah sağlıkla aliriz kucagimza
Pinarr35 Bebegim213 yaaa masallah ne guzel ilerlemissin benim 27.5 cikti 24 haftadayim 25 in altina duserse serklaj yaparz dedi bende 2 gundur yedim bitirdim kendimi
Ayse_dnmz Bebegim213 Ankara şehir hastanesin ne gittim Türkiye’nin en büyük yeni doğan bakım ve prematüre bebek bakım ünitesi oradaydi ama atmadılar başka hastaneye gittim orda daha kotu eve git yat yapacak birşey yok dediler
Ceyda000 Hmsrln bende 22 . Haftamda erken doğum yaptım bi gün önce tetanoz olmuştum o gün gece kol ağrısı ve bel ağrısı olmuştu sabahında maalesef aniden doğum başladı şuanda yeniden hamileyim ASM den hemşire aradı aşı için olmicam dedim bende hemşireyim zaten ve aşı sonuçta bi yan etkisi olabiliyor
Hmsrln Ceyda000 Bu kadar çok kişinin başına geldiğini bilmiyordum. İnanılır gibi değil gerçekten😔 yani aşının tabiki yan etkisi olur ama bebeğe bu kadar ekti etmesi ve doğumu başlatma gücünün olması pes vallahi, her şeyde çok dikkatli olmalıyız artık.
2022melisa Simsim60 6. Hamileligim 4 ünü kaybettim hiç birinde tetanoz olmadım canım doktorum vurunma dedi
Pamukxxx bbnngg evet karından ultrasonda farkedildi daha sonra emin olmak adına vaginal ultrason yapıldı kesinleştirildi
Esrabahar 22.haftamda 14 mm ve 8cm açılmayla serklaj oldum inşallah 28 i görürüm diye dua ediyordum bugün çok şükür 35 oldum🤲
VuslatSena9 Esrabahar sizin durumunuz ne oldu acaba? Ben de 22 haftalığım 11 milim ile acil ameliyata alındm 23 m olmuş çok korkuyorum😭 süreciniz hakkında bilgi verir misiniz
Efnan Kızlar serklaj olalı 2 gün oluyor serklajdan sonra sizde de biraz biraz su geldi mi ? Öyle çok değil damla gibi
Nezii Efnan Serklajdan sonra kalktığımda kanamalı ama çok sıvı bir akıntı oldu. Suyum geldi diye korkup hemşireleri çağırdım. Bir test çubuğuyla baktılar suyum değilmiş. Kaç haftalıksınız ?
Gulumseme Efnan banada hemşireler su geliyor demişlerdi çok korkmuştum ama hem spekulumla hem test çubuğuyla bakıldı negatif çıktı su değilmiş dediler sanırım idrardı dün ilk kontrolüme gittim suyu yeterli dedi
1997melk 1631papatya- evet kuzum senin demek ki kısalıyor ama sen içini rahat tur pozitif düşün stres zaten en kötü şey gebelikte o ipler o kadar sağlam ki bizim saydığımız gibi basit değil ama haftan ilerlesin bi 30 kara gel kalkarsın tamamen bilmiyorum benimde yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor