Mucizehonay Gokakintt bendede oluyor üst tarafda degılmı koyarken sizlerdede oluyormu kızlar yumru gibi vajına fitil koyarken Gly37 Filiz16 @Simsim60 Suldel
Serdem304 Gly37 evet bı kaç kişinin daha doktoru ayakta dus demiş, bilemiyrm benimki neden farklı,belki duşta İster istemez uzun kalındığı için demiştir, kontrelde sorayım bi
Mucizehonay Serdem304 valla canım ne kadar az banyo o kadar iyi ben 14 gunde oluyorum banyo zaten riskli gebelık banyo sonrası ayakta duruyoruz sac kurutma üst giyinme hepsi yorucu seyler ben böyle yapıyorum ha son zamana dogru 34 35 görürsek sıklasır banyo ama suan böyle yapıyom
Gly37 Serdem304 sicak su buharli bir ortam oturunca dikislerde yumusama olur die bence normalde hic dikiş ustune oturmuyorum uzanarak oturma sekli sende yapabikiyorsa biyle yap istersen
Simsim60 Mucizehonay 14 günde baya cokmuş ben haftada bir yapıyorum o bile uzun geliyor.5 dk yı geçmiyor duşum.saçımı yatarak kurutuyorum yani uzanıyorum
papatya56 Kızlar 25+6 haftalık oldum kac haftada bir kontrole gıdıyosunuz ben üç haftada bir gidiyorum serkaljı 14+2 olmuştum
Simsim60 Suldel ayak altına yastık koyunca bebek nasıl rahimden uazaklaşıyormuş canım anlamadım.ayak altına yastık bacaklardaki kan dolaşımı için iyi gelir.bana doktorum arada kalça altına koy demişti yastığı.
Suldel Simsim60 hem ayan altına hem popomun altına da yastık koydum ben destekliyor o şekilde geriye gidiyor bebek. Ben çok çok faydasını gördüğümü düşünüyorum. Bebeği altta hissettiğim an bu şekilde yapıyordum
Senays Simsim60 şükür kuvozde devam ama durumu iyi cok şükür Allahin izniyle daha iyi olur inşallah çok üzülüyorum ama elimden gelen bisey yok dua edip sabretmekten başka Rabbım yüzümüzü güldürsün inşallah
Simsim60 Senays çok şükür canım çok sevindim inşallah bir an önce kucaklarsın yavrunu.üzülme canım biraz yatar çıkar.bak 30 lu haftaları gördün en azından.üzülmeki sütün lazım bebişe
Hllglc Kızlar serklaj dikişinin düşmesi gibi bir durum hiç duydunuz mu? Tualette klozette minik bir ip parçası gördüm. İç çamaşırımdan da düşmüş olabilir ama bi aklıma takıldı.
Suldel Hllglc bende de aynı şey oldu tuvalet kağıdına silince geldi mavi ince bir ipti. Doktoruma resim attım serklaj ipi değil dedi. Ameliyatta kullanılan eriyen bir ipmiş .
Senays Simsim60 canım benim çok sagol Allah razı olsun amin inşallah evet deniyorum sagiyorum ama bian önce gelir umarım
Hllglc Gulumseme ince ip gibi. Değildir heralde ya🤦🏻♀️ Paranoya olduk iyice. 27+4 deyim. Gün gün şükrediyorum her geçen güne🙏
Kullaniciadi Hllglc paranoyaklik serklajin bize hediyesi resmen. Serklaj ipinin kopup bir parçası düşmez diye düşünüyorum. Bazı gebelere serklaj yapılırken başka dikişte atiliyormus belki onun ipi olabilir Sırada 32. Hafta hedefi var önünüzde☺️☺️ Benim de 32 ye bir hafta kaldı Allah yardımcımız olsun hepimizin 🌺
H-N-U-R Kullaniciadi hayırlısıyla geçer canım zaman bak bende hep 30ları göreyim diyordum şükür 38.hafta da dikişler alındı şuan 40+2 oldum hala bekliyorum doğum ne zaman olacak diye. Yatmıyorum sürekli ayaktayım hareket halindeyim ama daha gelmeye niyeti yok bebişin 😄