Gulumseme Serdem304 ne güzel valla evde de hastane hizmeti görüyormuşsun iyice içine yiteceğiz değil mi
Serdem304 Gulumseme Az bişi gitse yeterli, çok itmene gerek yok, öncesinde wc işini halletmiş olursan dha iyi olur, bir saat kdr cikmaman lazm cnku
Gulumseme Serdem304 kolaymış şimdi yerleştirdim kendiliğinden gitti zaten girince Bi kaşıntı gibi bişey oldu bi de biraz önce sanki bebek çırpındı gibi bir hareket oldu
Gulumseme Serdem304 hımm anladım canım 2. Yi kullandım biraz hafiflemiş gibi ama hala var bakalım ne zaman geçecek
Nezii ZZeynepP1903 Zeynepcim seni merake ettim inşallah herşey yolundadır. Toparlanınca yaz bize 🤲🏻🌸🌸
ZZeynepP1903 Nezii Serdem304 Allah razı olsun kızlar dün sezeryan ile dogum yaptım bugün aksama dogru cıktım hastaneden kendimi toparlayamadım agrılarım cok var zor yürüyorum dua edin bana bu güzel mübarek günde ☹️😥
Simsim60 Selam kızlar🌼nasılsınız neler yapıyorsunuz vakit nasıl geçiyor?hareket kısıtlamanız ne durumda devamlı yatıyor musunuz yoksa hareketlendiniz mi😇
2022melisa Simsim60 yatmaya devam akşam kontrolüm vardı 34 olduk sadece dikiş tutuyor heran hersey olabilir dedi doktor kanama şu gelişi ağrı olmazsa 37 olduğumuz gün dikiş i alacağını söyledi
Nezii Simsim60 İyiyim canım çok şükür ara ata toplanma gibi kasılmalarım oluyordu çok erken diye korkmuştum bugün magnezyuma başladı doktorum bakalım hayırlırı. 2022melisa Ne zamandan beri dikiş tutuyor sadece ? Bu arada hayırlı vakitte gelir inşallah 😌
Serdem304 Simsim60 selam canm, biraz dha hareketlendim doktorum cok da hareketsiz kalma dedi 😊 oyle ekşinsiz geciyor, sanki ilerlemiyor 23+3 olduk zar zor
Gulumseme Simsim60 as canım yatmaktan başka işimiz yok ağrılarım var bebek aşağı da dedi doktor endol fitil verdi düne göre azaldı ama ağrım hala devam ediyor ağrı oldukça bebek kendini aşağı indiriyorum 23+5 im şuan geçen sene bugün doğuma gitmiştim Bi kaç saat sonra 😪
Simsim60 2022melisa maşallah vaktinde gelir inşallah.zaten riskli haftalarınız geçmiş bitmiş bile.sağlıkla kucaklayın🦋
Simsim60 Nezii sevindim canım iyi olmana,toplanma nasıl birşey ben yaşamadım hiç.ya da yaşadım anlamadım öncekilerde.
2022melisa Nezii ilk gebeligimde 20. Haftadan 38 kadar sadece dikiş tuttu 4 cm açılma vardı bundan da 15 gündür felan dikiş de inş buda bekler
Nezii Simsim60 Karnımın bir yeri sertleşiyor bebek çok küçük olduğu için öyle kafasını falan çıkardığını hissetmiyorum ama karnımın sağına veya solunda sertleşme oluyor
Simsim60 Serdem304 ayy benmde öyle walla.serklaj olalı 1 ay olmuş ama ben daha 16+5 im.yatmaya devam 😌
Simsim60 Gulumseme geçmişi düşünme canım.iyi düşün iyi olsun herşey.keşke tedbir amaçlı hastanede mi yatırsaydı keşke doktorunuz bi kaç gün.