papatya56 Gulumseme Ben sağlık ocağında 15 günde bir enfeksiyonuma baktırıyorum yarın gıdıp baktırcam tekrar
Gulumseme papatya56 şimdi doktordan geldim kokulu olmadığı sürece süt kesiği gibi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bende yaptırırım artık arada
Gulumseme Endol fitil kullanan oldu mu nasıl kullandınız tek başınıza kullanabildiniz mi ağrım var bebek aşağı da erken doğumu engelleyelim dedi
Serdem304 Gulumseme Serklaj sonrası bı hafta kdr gündüz uyandığımda kendim kullandım, doktor ağrılar için vermisti
Gulumseme Serdem304 benim de şimdi ağrım var ondan yazdı ağrı oldukça bebek baskı yapıyormuş tek başına nasıl yerleştirdin peki
Simsim60 Gulumseme canım yan dön makattan yit dene yaparsın bence.ben kullanmadım sadece 2 defa hastanedeyken hemşireler yapmıştı.ama zorda kalsam yapardım.Ayrıca kalçanın altına yastık koy uzan bence bebek yukarı çıkar inşallah.bana doktorum arada kalça altına yastık koy demişti.bunu duyan ben neredeyse gündüz devamlı yastık var kalça altımda.inşallah faydası olmuştur.
Serdem304 Gulumseme çok zorlayıcı bı tarafı yoktu canım eldiveni takip sola yatıp yapıyordum, eşim hemşir istersen ben yapim dedi yok demiştim, yani kasma kendini, bebeğin için ins en güzeli olur
Gulumseme Simsim60 arada bende yapıyorum da bazen işe yarıyor bazen de inat ediyor ağrım olduğunda işe yaramıyor sanırım
Gulumseme Serdem304 ne güzel valla evde de hastane hizmeti görüyormuşsun iyice içine yiteceğiz değil mi
Serdem304 Gulumseme Az bişi gitse yeterli, çok itmene gerek yok, öncesinde wc işini halletmiş olursan dha iyi olur, bir saat kdr cikmaman lazm cnku
Gulumseme Serdem304 kolaymış şimdi yerleştirdim kendiliğinden gitti zaten girince Bi kaşıntı gibi bişey oldu bi de biraz önce sanki bebek çırpındı gibi bir hareket oldu
Gulumseme Serdem304 hımm anladım canım 2. Yi kullandım biraz hafiflemiş gibi ama hala var bakalım ne zaman geçecek
Nezii ZZeynepP1903 Zeynepcim seni merake ettim inşallah herşey yolundadır. Toparlanınca yaz bize 🤲🏻🌸🌸
ZZeynepP1903 Nezii Serdem304 Allah razı olsun kızlar dün sezeryan ile dogum yaptım bugün aksama dogru cıktım hastaneden kendimi toparlayamadım agrılarım cok var zor yürüyorum dua edin bana bu güzel mübarek günde ☹️😥