ZZeynepP1903 Serdem304 insallah dayanır canım Allahın izniyle suan kaç haftalıksın ? Benimkide öyle kurtlu zekiye koydum ismini 😂😂 hele su son zamanlar hepten hareketli resmen kemiklerini bile hissediyorum 😅
ZZeynepP1903 H-N-U-R aynen öyle canım cok şükür 🤲🏻 Amin amin Allahım herkesin yardımcısı olsun, zor süreç gercekten hiç kolay degildi.
Gulumseme H-N-U-R bende şuanlık ne olduğunu tam olarak bilmiyorum doktor takip edilecek dedi sadece süt kıvamında beyaz akıntı normal mi acaba
H-N-U-R Gulumseme beyaz akıntı normal ama pütürlü süt kesiği gibi olması enfeksiyon oldugunu gösteriyor galiba doktoruna söyle ona göre ilaç verebilir
Gulumseme H-N-U-R pütürlü de değil süt kesiği de değil sıvı sadece bugün İnş doktora gideceğim gidebilirsem
papatya56 Gulumseme Benım belim agrıyo doktor normal diyo ama hiç içim rahat değil en ufak agrıda korkuyorum
Gulumseme papatya56 benim de öyle canım gazda çıkmıyor o da bel ağrısı falan yapıyor bende ağrı olunca akıntı da artıyor
papatya56 H-N-U-R Sağol canım belim agrıyınca korkuyorum doktor normal diyo serklajlı oldugum için korkuyorum dua ediyorum elimden başka bisey gelmiyor Rabbim hepimizin kucagına almayı nasip etsin
papatya56 Gulumseme Ben sağlık ocağında 15 günde bir enfeksiyonuma baktırıyorum yarın gıdıp baktırcam tekrar
Gulumseme papatya56 şimdi doktordan geldim kokulu olmadığı sürece süt kesiği gibi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bende yaptırırım artık arada
Gulumseme Endol fitil kullanan oldu mu nasıl kullandınız tek başınıza kullanabildiniz mi ağrım var bebek aşağı da erken doğumu engelleyelim dedi
Serdem304 Gulumseme Serklaj sonrası bı hafta kdr gündüz uyandığımda kendim kullandım, doktor ağrılar için vermisti
Gulumseme Serdem304 benim de şimdi ağrım var ondan yazdı ağrı oldukça bebek baskı yapıyormuş tek başına nasıl yerleştirdin peki
Simsim60 Gulumseme canım yan dön makattan yit dene yaparsın bence.ben kullanmadım sadece 2 defa hastanedeyken hemşireler yapmıştı.ama zorda kalsam yapardım.Ayrıca kalçanın altına yastık koy uzan bence bebek yukarı çıkar inşallah.bana doktorum arada kalça altına yastık koy demişti.bunu duyan ben neredeyse gündüz devamlı yastık var kalça altımda.inşallah faydası olmuştur.
Serdem304 Gulumseme çok zorlayıcı bı tarafı yoktu canım eldiveni takip sola yatıp yapıyordum, eşim hemşir istersen ben yapim dedi yok demiştim, yani kasma kendini, bebeğin için ins en güzeli olur
Gulumseme Simsim60 arada bende yapıyorum da bazen işe yarıyor bazen de inat ediyor ağrım olduğunda işe yaramıyor sanırım