seker55 canım hiç ümütsizliğe kapılma Allah için güç hiçbir zorluk yok ben de hiç olmayacak diye düşünürdüm doktor tüp beneğe yönlendirdi hep eşimde de sorun vardı bende de yaptık tutmadı 5 sene boyunca olmadı sonra clife bitkisel macunu kullandım çok çok faydasını gördüm yumurta sayımı kalitesini arttırdı lütfen onu dene mesaj at instagramdan anlat durumunu sana kullanım için bilgi verirler Allahın izniyle macunun vesilesiyle inşaallah hamile kalacaksın sen de🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ağlıyorum sanırım bebeğim olmayacak nolur dua edin lütfennn 🙏🙏
Zzzzzz6565 sağol kuzum
BaLevLat34 İşallah kuzum hepiniz hamilesiniz şu garibana dua ederseniz inanın çok sevinirim bana da hayırlı ise rabbim bir evlat nasip etsin sağlıklı tüm isteyen anne olmayı hak edecek ona gülü gibi bakacak kadınlara
BaLevLat34 İşallah kuzummm
Yemin ediyorum tanımasam da nasıl iyi geldi desteğiniz nasıl hafifledim canlar Allah hepinizden razı olsun .Dualarınız öyküleriniz her şey ama her şey için teşekkür ediyorum öyle umut doldum ki hatta bazılarınızın öykülerini ağlayarak okudum çok teşekkür ediyorum hepinize 🥰🥰🥰❤️🥰🌺🌸❤️
Merve_12345 yinede çok düşük değilmiş. Hayırlı olsun yavrunuz, güzel yazılar yazsın Mevlam tüm meleklerede🤲
seker55 Canım benim rabbim inşallah kısa zamanda bebek sahibi yapar 🤲🏻 Yaşın daha küçük elbet bir yöntemi vardır ağlama kıyamam sana 🌸 Rabbime sığın . İnternette araştır . Karışımlar var karşıma çok çıkmıştı amh nedir bilmiyordum karışımla hamile kalanlar vardı. İnşallah bilgili bi arkadaş yazar sende şifalanırsın 🤲🏻
EzgiAydnDuman canim yumurtlama gunleri her ay farkli gunlerde. Yani gecen ay 5 inde oldu bu ay da 5 in de olmaz. Mesela ben ovulasyon testi aldim onu yapiyorum. Instsvramda bi kadin bu konuda cogu kadina yardimci oluyo ve ucretsiz şekilde. Ben ondan kendi markasi olan ovulsyon tedtlerini aldim kadin bana şöyle dedi. Mesala ben gecen ay regliden 10 gun sonra yumurtlama gordum ama bu ay 15 gun sonra gordum. Bu degisenilir dedi. Regliden 1 hafta sonra yumurtlama belji gorursun o da belki. O yizden en kesin sonucu ovulasyon testleriyle alirsin. Istersen benim kulandiklarimdan al gece ay da kullandim gebelik oldu fakat kimyasal mis bu ay da kullandim yumurtlamayi gordum nasip bakalim. Kadinin sayfasina bi goz at istersen cok uyi bilgiler var belki işine yarar. Instageam hesabi; bir gebenin günlüğü ( istersen kadina mesaj at ucretsiz sekilde geri donus wagliyo tabi bi kac saat crvap vermeyebilir cocuklari gar ayriyetten birssuru insan yaziyo sen yine bi gir bak görüş tam detayli bilgi verir zaten sana😀😀😀😀
seker55 benim ablamında 6 yıl olmadı geçen martta tesadüfen yaşlı bir teyzenin hamile kalamayan bayanları elle tedavi ettiğini öğrendik şuan yeğenim 20 günlük işk aydan hamile kaldı ablam tek seferki birliktelikle hemde
seker55 iyi bir doktor iyi bir laboratuvarla olur. Gerçekten ümit olsun diye yazıyorum. Bnm 0.16ydi geçen sene belki daha da düşük şimdi bilmiyorum. Amh düşüklüğü bir kriter değil , önemli olan ultrasonda yumurta görmeleri . Bizzat ben ikiz kizlarima hamileyim. 1 yıl uğraştık 1 yıl … Arkadaşımda da aynı problem vardı. Onunki daha düşüktü hatta o da tüp Bebek yaptırdı çok şükür o da hamile. Allahtan ümit kesilmez.Care bol bol dua , kuranı kerim , aksatilmayan namaz, çekilen tesbihler…. Dualarimdasiniz….
Yaseminbal nasıl bir şey ki ilginç
MorKelebek54 hemen bakıyorum sayfaya
seker55 amh kaç çıktı canım ve kaç yaşındasın benim de amh düşüktü 1 buçuk yıl olmadı tüp bebeğe başlayacağım ay normal olarak hamile kaldım ve kızım 1 yaşındayken yine hamile kaldım maalesef kalbi durdu şimdi yine hamileyim son iki gebeliğim isteyerek değildi yani hamile kalmak için çabalamadım ilk olarak acilen bu psikolojiden çık anne olamıcam diye düşünme ve çabalama tabi beslenmene sporuna dikkat et ve başka şeylerle meşgul ol kendiliğinden olacaktır sürekli kafaya takarsan olmaz