seker55 canım benim yaşadıkların çok zor ama sana şöyle diyeyim imkansız diye bir şey yok cidden. Benim bir arkadaşımın amh değeri 0,06 çıktı, direk rapor aldı devletten tüp bebeğe başladılar, doktor ilaç bile kullandıramadı düşün ki yumurtalıkları fazla uyarırsak bu değeri de kaybederiz diye. 3 ay üst üste yumurta takibiyle topladılar kızın yumurtalarını, iki tane üçüncü gün yumurtası transfer edildi biri tuttu, 11. haftada tutan bebeğin de kalbi durdu. Çok üzüldük, zar zor bulmuştu o halde bile ben tüp bebek tedavisi görürken hep bana destek oldu. Hemen arkasından babasının kanser olduğunu öğrendi hatta dedi ki eğer yaşasaydı tam babamın hastalığına gelecekti, bebeğim de ben de sefil olacaktık dedi. Onlar hastalıkla uğraşırken farketmemiş bile adetinin geçtiğini ancak ikinci ay aklına gelmiş, doktora gitmeden önce test yapayım demiş sonuç pozitif çıktı. İnanamadık önce iki tane daha yaptık hala pozitif 😊 doktora gitti koşa koşa :) şimdi 14 haftalık hamile. Demem o ki Allahtan ümit kesilmez, biraz akışına bırak kafana takma inan o an her şey oluveriyor :)