Funday35 Anneadayim kısalığım şuan yok 40mm ölçüldü en son hamilelik öncesi serklaj yaptırdım ama rahim ağzı yetmezliği yüzünden 2 gebelik kaybım var
Bebeeeeek Melikenlbt amin canım inşallah sende sağ Salim sağlıklı bir şekilde kavuş inşallah evladına 🙏
Kayserilim38 Busra2013 yani 25den sonra azmi kısalır bende bugün 34 haftalık oldumda 25cm benimki ve doktor 2 yada 3haftaya doğum olursa sasirmam dedi 32 haftadaydım ozaman
3oglanannesi Nuurylmz 28+5 te doğum yaptım benle beraber 31 haftalık ta doğan vardı 40 gün onlar yattı 58 güm biz korkmayın ömrü varsa yaşar 37 hafta dolunca taburcu edilir
Nuurylmz 3oglanannesi 35 de taburcu ediliyor diye biliyorum cigeri iyiyse kendi agiz yoluyla yiyebiliyorsa kilosu 2000 kilo ustu olursa cikis veririz diyorlardi
3oglanannesi Nuurylmz evet öyle bazı hastaneler de prosedür farklı 37 haftayı tamamlatıyordu bizim hastane biz 37 haftalık olduk emme refleksi de vardı 2 haftadır 1800 gr la taburcu olduk
Bebeeeeek Melikenlbt evet canım iyi çok şükür 2160 gram olmuş emzirdim biraz sen gidiyor musun yanına
Bebeeeeek Melikenlbt He evet canım pardon 😊 stres yapma stres yaptıkça yükseliyor hap kullanıyor musun peki