Huzur merhaba canım benimde haziran 20 doğumum Allah izin verirse hayırlısıyla inşş 🤰🏼
Haziran hamişleri gelin tanışalım :)
Benimkide haziran 17 merhaba 🤗
Busramurat Hayırlısıyla doğuralım inşAllah 😇🙌🏻 Ben sezeryan olduğum için 2 hafta falan öncede olabilir mayıs sonu gibi 😊 siz kaç haftalıksınız 😊
14+6 bugun 🤗
Benimde haziran 20 hayırlısı ise💖👨👩👧
Merhaba. 21 Haziran SAT göre gözüken 🙈 Normal Doğum tercih ediyorum inşaallah 🙄 Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin 💕
Edos bende bugğn 14 haftalık hamişim ama normal doğum düşünüyorum daha belli değil ilk olacak inş
13+5 🙈 bende haziran annesiyim nasipse 💗
Benim de tahmini doğum 2 haziran kızlar ☺
Kızlar sizdede aşırı baş ağrısı varmı bu aralar
Cinsiyet öğrenen varmı bize 15 haftalıkken erkek demişti değişirmi bilmiyorum 😊 şimdi 16+2 olduk
Busramurat Bende bazen oluyo 2 gün sürüyo neredeyse 🙄 geçiyo ama bi kaç gün sonra tekrar ağırıyo
Evet bende aşırı baş ağrısı var oturduğum yerden kalkınca dayanılmaz zonklama yaşıyorum.
Busramurat benimde ilk. Ama yüksek ihtimal sezaryan olucam astım hastasıyım çok zor olur 😢 Keşke doktor yaparız dese normal yaparim
Selamm 😊 bizimde tahmini 1 haziran kızlar 👼
PnarKoc evet benimde öle kafamı bazen kaldıramıym saçlarım sürekli açık bazen yolasım geliyo 🙂 bende 14 haftalık hamileyim dün gittim cinsiyet için ama kız gibi dedi ama kesin değil dedi 1 ay sonra netleşir dedi doktorum göstermedi yani kendini😉
Edos Allah şifa versin inşş olursun normal doğum ama biraz zor gibi nefes darlığı olur ama ALLAH bilir yinede
Busramurat valla ben de 14. Haftada gittiğimde çok göstermedi ama en kız gibi gördüm dedi 1 haftaya gel kesinleşir dedi gittiğimde kesin kız olduğunu öğrendim. ☺
PnarKoc banada 1 ay sonra gel dedi bu aralar kız diyip erkeğe dönen çok duydum o yüzden biraz beklemek istiyorum bakalım gerçi sağlıklı olsun da en önemlisi ilk çocuğum fark etmez sonuçta🙂
Busramurat Tahmini 24 haziran 🙋♀️☺