• Haziran hamişleri gelin tanışalım :)

Busramurat valla ben de 14. Haftada gittiğimde çok göstermedi ama en kız gibi gördüm dedi 1 haftaya gel kesinleşir dedi gittiğimde kesin kız olduğunu öğrendim. ☺

PnarKoc banada 1 ay sonra gel dedi bu aralar kız diyip erkeğe dönen çok duydum o yüzden biraz beklemek istiyorum bakalım gerçi sağlıklı olsun da en önemlisi ilk çocuğum fark etmez sonuçta🙂

Kızlar benimde 16+1 olduk bugün kızımız olacağını öğrendik.doğum Haziran 1-10 arası dedi.

Merhaba anneler 🙂 benimde 14+1. 18 haziran nasipse. Birsey sormak istiyorum bulantılarınız ne alemde??

14+1deyiz kısmetse 20 haziran doğum ikinci gebeliğim cinsiyetini öğrenemedik henüz hareketlerini hisseden var mı aranızda

Bizde bugün 15 haftalık olduk 🤗

13+4 deyiz 27 haziran tahmini Doğum mide bulantıları çıkarmalara devam bende 🤢😔

Busramurat hem de nasıl şakaklarım ve ensem şuan resmen ağlıyorum 😩😩

19 haziran dogum inwaAllah☺☺

Busramurat benimde herhalde lodosdan dolayi agriyo. doktora soyledim bugun kan artisindanda olabilir dedi birde minoset icebilirsin dedi.

Busramurat merhabalr benimde 28 haziran gozukuyo bakalm 🤗suan 13 haftaligim tam

benim de 13+4 ya 24 hazirab ya 27 dedi ama bilemiyorum 🙂 kendi doğumgünüm de 27 haziran hayirlisi olsun insallah