Asyanill Ana kucağı aldım sallanan varya sonra tas aldım kovası kalmamıştı müslin bez kundak ağız mendili kadife battaniyeli yastık sonra bebek yastığı bi tanede zıbın aldım çorap falanda bitmişti
Nilufar_1996 gzm6 Gogleye hızlı resim yükleme yazın ordan çıkıyor oraya resim yükleyip sonra linkini kopyalarsiniz burda yapıştırma yaparsınız
Eloshi Funday35 bazi bimlerde hala ürunlerden var istanbulda yasiyorsaniz gec olmadan bulabilirsiniz bence
Funday35 Eloshi İzmir’deyim malesef bı kaç şubeye baktım yok çokta gezemiyorum malesef erken doğum riskim var da nasip bidaha gelirse alırım gelmezse 250 TL’ye Trendyol dan alırım artık
Selin12- Eloshi ben istanbulda yaşıyorum yanliz bizim buradaki bizlerde ürün maalesef kalmıyor millet sabah 7 de bimin önünde kuyruk oluşturuyorlar
Ozlem1307  Bende 9da gitmeme rağmen bunları kapabildim cinsiyet belli olmadığı için unisex aldım 🥰 kuvet ve çantada alacaktım kalmadı 🥺
Eloshi AlpAslanbabysmom kadife yastikli battaniyeyi soruyorsaniz cok kucuk ve ince hic guzel değil bizim buradaki bimde biraz once hala vardi kmse almamis
AlpAslanbabysmom Eloshi küçük olması daha iyi benim için dışarı çıkarken pusetinde kullanmak istiyordum iyi oldu sıcak tutacağına eminim 😊
DeryaYlmz Burcinirak evet öyle oluyormuş ama sordum 2-3 tane geldi ve anında bitti dedi☹️ Zaten katlanır su kovasıyla maşrapa alcaktım onu da alamadım🤷🏻♀️
Selin12- DeryaYlmz sürekli alışveriş yaptığın yerse canım oradaki arkadaşlar ile konus benim de tanıdığım yok ama sürekli oradan alışveriş yaptığım için söyledim ayırdı canım
Sevda3458 Bende nevresim ,2tane Patik çorap 3tane hirka yenidoğan tulum müslim bez yenidoğan çanta emzik bere pijama takimi iki adetli zibin takımı atlet çoraplı pijama 😇♥️🥰🧿
Ummuhan_42 Sevda3458 merhaba annem de bana nevresim takımı almış ama daha göremiyorum malesef merak ediyorum kumaşı nasıl sizce güzel mi
Ece003 GencAna 2 aydır ilk defa 9 da uyandım sırf BİM’e gideyim diye 🤣büyük boy oyuncak sepeti ve welsoft battaniye aldım
Embu GencAna bende 12 de müslin bakmaya gittim herşey vardı müslin yoktuu.. 😂😂 neyse zaten iki adım ötemde yürüyüş yapmış oldum 😂
EsengulC Nazlierdemir 2 aylıkken bile kullanırsınız akşam uyku öncesi rutini olarak zaten minicik alın dursun kenarda