Selin12- Eloshi ben istanbulda yaşıyorum yanliz bizim buradaki bizlerde ürün maalesef kalmıyor millet sabah 7 de bimin önünde kuyruk oluşturuyorlar
Kinkof Nilufar_1996 aaa bende gördüm o yastığı battaniyesini göremedim icindemiymis gercekten değmezmiş 90 liraya daha kalın bi peluş bekliyordum bende hatta katalogta tek yastıkta yok filan diyordum😁😁 gözüm büyük kalin bi battaniye aradi🤣
Nilufar_1996 Kinkof aynen eşim getirdi yastığı arka raftan aşkım battaniyesi olması lazım diye aradık fermuari açtım içindeymis incecik birşey 😂 pamuklu olan daha güzelmiş yumuşacık hem çok daha uygun.
Selin12- DeryaYlmz mesela perşembe günü öğleden sonra git konuş canım ürünler ozama geliyor akşam açılıyor çünkü
Rueemeysa bebisveannesiiii burda seçintisi kalmıştı iki tanesini beğendim ama bunu aldım herhalde çoğunluk erkek annesi çünkü hep kız ürünleri kalmıştı
Banumut Küvet seti,emzik, biberon,3 tane 2 li alt üst takım, hikaye kitabı,çorap,patik,ana kucağı,2 tane müslin örtü 😊 açıldığında ordaydım ama izdiham gibiydi 🤦 2 tane bimden alabildiklerim bunlar🤗
Sevsin04 Funday35 ben almıştım iki hafta önce bimde görüp aldım ama 90₺ ye aldım çok şaşırdım ve aynı ürün şimdi 160₺ Ana kucağını
Funday35 Sevsin04 90₺ mı 2 hafta önce birde bende şuan çok şaşırdım bu kadar zam olması hiç hoş değil bence ya 😒
Rueemeysa Ccgdm her bimd gelmiştir çünkü kataloğunda tüm ürünler var ama kalmıştır bilmiyorum birde patiği değiştirdim ben alırken fark etmedim sökükmüş bi yeri şimdi gidip değiştirip ekru rengini aldım🥰
Pisili Biberon muslin battaniye hikaye kitabi nevresim patik corap yenidogan ikili takim biberon temizleme fircasi aldim bende. Anakucaginda ve aktivite halisinda kararsiz kaldim almadim bizim burdaki bimde vardi
Sevsin04 Funday35 bende çok şaşırdım herhalde yanlışmı gelmiş anlamadım fiyatına inanamadım hemen aldım ben iki tane vardı ve iki hafta önce
sacmalamakizim Funday35 Ürün ellerinde kalınca indirim yapılıyor eşim bimde çalışıyor oradan biliyorum 😊
Esmaonur GencAna ana kucağı ve oyun halısını almış eşim 😄 ana kucağı çok güzel ama oyun halısı biraz dandik olsun yine de idare eder 😄