Karemela Rukiyemrv sizde mi yatağı pembesini bulamadiniz benim eşimde bunun aynısını birde zurafali battaniyesini almış kız bebiş için pembe vardı ama kalmamış yada gelmemis herhalde😊
Rukiyemrv Karemela aynen bunu görmüş alayımmı dedi al gitsin dedim 🤣🤣 sonradan bi kumaş dikilir üzerine artık🤣 hiç olmamasındansa
Selin12- DeryaYlmz canım eğer tanıdığım varsa orada soylede bir gün önceden ayırsın canım ben öyle yaptım bakalım.eger çok gelirse arkadaş ayıracak bana
Sule_55 Muslin örtü Ağız mendili Maşrapa Çorap Padik Banyo havlusu Cinsiyet belli olsa diğerlerinide alırdım da☺️
AlpAslanbabysmom GencAna ben anne yani yatagiyla pamuklu battaniye aldım kadifeden kalmamıştı arkadaşım bakacak bulabilirse o alcak🤦🏼♀️ içimde kaldı alabilen var mı ondan fotoğraf paylaşır mısınız kalın mi ince mi 🤔
Nilufar_1996 AlpAslanbabysmom ben baktım çok inceymis yastığın içine bataniyeyi koymuşlar içinde elyaf falan yok bataniyeyi bence değmez 90 TL’ye hem kalın bataniye niyetine kullanılmaz bence. İnce pamuklu olandan aldım o çok güzelmiş gerçekten hem 29 TL mi neydi
Eloshi AlpAslanbabysmom kadife yastikli battaniyeyi soruyorsaniz cok kucuk ve ince hic guzel değil bizim buradaki bimde biraz once hala vardi kmse almamis
AlpAslanbabysmom AlpAslanbabysmom düzenleme başka bir bime koşup son kalan kadife battaniyeyi kaptım😅
Deletedmom_33 GencAna Emzirme örtüsü ve 2 adet çorap aldım. Öğlen gittim çoğu şey duruyordu. İhtiyacım olmadığı için almadım başka bir şey
Pptya GencAna bende triko battaniye, biberon, biberon fırçası , oyun halısı, muslin , kundak havlu aldm🙈🧡
Burcinirak DeryaYlmz bazı BİM’lere de gelmiyor kuzum hemen satılmasından ziyade.Ya da 1 tane gelşyor Sadcee
DeryaYlmz Burcinirak evet öyle oluyormuş ama sordum 2-3 tane geldi ve anında bitti dedi☹️ Zaten katlanır su kovasıyla maşrapa alcaktım onu da alamadım🤷🏻♀️
Duyguspmz Bende anne yanı yatağı büyük ve küçük boy oyuncak sepeti 2 adet 3lü organik çorap 2adet kitap emzirme önlüğü mama önlüğü ağız mendili 1 adet Müslin aldım 🧡
Kinkof Nilufar_1996 aaa bende gördüm o yastığı battaniyesini göremedim icindemiymis gercekten değmezmiş 90 liraya daha kalın bi peluş bekliyordum bende hatta katalogta tek yastıkta yok filan diyordum😁😁 gözüm büyük kalin bi battaniye aradi🤣
Aysegokce19 GencAna bn hiç almıyorum cnm malı nasıl güzel mi Bi yıkama ile çöp olmaz inş ablam almış bu sabah saldırmış resmen 1200 TL lik alışveriş yapmış bn şok 🤭
Kelebekk-0307 Elif_alya valla eşim simdi gitti her şey var hala çok işlek bir yerde değilseniz koşun 😊
Elif_alya Kelebekk-0307 Gittim ama hiç bişey kalmamış yani olanlarda benim işime yaramayan şeylerdi 😂 trendyoldan sipariş verdim eksiklerimi
Rueemeysa bebisveannesiiii burda seçintisi kalmıştı iki tanesini beğendim ama bunu aldım herhalde çoğunluk erkek annesi çünkü hep kız ürünleri kalmıştı
Benferus 2 müslin örtü Silikon önlük Biberon fırçası Oyuncak sepeti Alt açma matı aldım bende bimin altını üstüne getirmişler yine 😂😂😂