Anne yanı bebek yatağı kullanışlı mı sizce çok hoşuma gitti ama cinsiyeti belli olmadığı için alamadım

Zezeada kundak gerçekten çok güzel di bana ablam almamış olsa kesin alırdım

Bende küvet ve muslin örtü aldım bunlar çok guzeldı bide anne yanı yatağı benım var dıye almadım ama o da çok kaliteli duruyordu. Diğer ürünleri beğenmedim kumaş olarak

Zezeada yaa bende 12+5 im birden görünce heyecanlandım🧚🏼‍♀️ Sağsalim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏☺️

gizemmege amin inşallah arkadaşım sende sağl Salim kucağına alırsın şimdi 🐣🙏🌸

Selin12- bizimde tam belli değil cinsiyet bende katlanabilir küvet masrafa bide kova aldım eşim beni bıraksa hepsini alırdım herhalde 🤭😄

Mylove yürüteç dediğim şey o aslında tutmalı olanlardan yürüme arkadaşı arada geliyor bime. E bebekte falan çok pahalı olduğu için bimdekini istiyordum

Ozge doğru reklamlarda vardı mağazada bulamamıştık biz

Sevda3458 merhaba annem de bana nevresim takımı almış ama daha göremiyorum malesef merak ediyorum kumaşı nasıl sizce güzel mi

Ozge Yürüteçi arkadaşım aldı hiç memnun değilim dedi iade edecek bence üzülmeyin tabi hepsi aynı değildir belki ama 😂