Selin12- bizimde tam belli değil cinsiyet bende katlanabilir küvet masrafa bide kova aldım eşim beni bıraksa hepsini alırdım herhalde 🤭😄

Mylove yürüteç dediğim şey o aslında tutmalı olanlardan yürüme arkadaşı arada geliyor bime. E bebekte falan çok pahalı olduğu için bimdekini istiyordum

Ozge doğru reklamlarda vardı mağazada bulamamıştık biz

Sevda3458 merhaba annem de bana nevresim takımı almış ama daha göremiyorum malesef merak ediyorum kumaşı nasıl sizce güzel mi

Ozge Yürüteçi arkadaşım aldı hiç memnun değilim dedi iade edecek bence üzülmeyin tabi hepsi aynı değildir belki ama 😂

Mavimiz katılıyorum canım sana birde ihtiyacı olmayanda bunu yapıyor insanların hakkına giriyorlar bizde 7 bım acilsin diye zaten bir kav tane geliyor Bi urunden sonra 1tane merhaba kalıyor onuda alabilirsen 😒kac defa gittiysem erkenden bıme acılır acılmaz gırıyom hıc istediğimi katalogda gordugumu alamadım

Zezeada tulum çok güzelmiş .bende akşam gittim pek bişey kalmamıştı erkek için . Ağız mendili aldım onunda fiyatına bakmadım , fişe bakınca pahalı geldi 😂 emizikler güzeldi ama erkek için 0ay kalmamıştı .bişey alamadım yani

Melekk-911 benim cinsiyet belli değil diye bu renkleri tercih ettim 🤷🏽‍♀️👼🏼🥲

Sabah 9 gibi gittim
              2li takım
              2 tane yün süveter
              2 tane triko süveter
              2 tane patik
              2 tane organik çorap
              2 müslin
              2 atlet
              2 bere
              1 sarı mavi battaniye
              Biberon temizleyici
              2 küçük kitap
              2 tane 3 boyutlu kitap
              Aldım 300 tl gitti burada da talan ettik el birliği ile 😄rüyama giriyordu istediğim her şeyi alabildim ama :))

Hazalcemal çünkü tanıdıklarına ayırıyor çalışanlar. Zaten bazı ürünlerden 1 tane tek geliyor. Ama aklınızda bulunsun böyle bişey yaşarsanız 9 da gittiniz yoksa eğer arayın şikayet edin direkt işten atılıyor ayıran kişi haberiniz olsun kamera kayıtları var çünkü. İnsan kimseyi işinden etmek istemiyor işte o vebale girmek istemiyor ama onlar giriyor ne yapacaksınız.

GencAna Annem almış o yüzden ben gitmedim akşam eşim geldi BİM’e gidelmmi dedm gittim her şey duruyordu 😄😄 mekan olarak biraz lüks bi yer olunca kimse tenezzül edip almamış